Horoskop

VIKEND ĆE POSEBNO UZDRMATI OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA: Otvaranje novih životnih poglavlja i duhovi prošlosti potpuno će promeniti sudbinski tok (FOTO)

Pogledajte šta su vam zvezde namenile tokom subote i nedelje.

17.11.2023 09:01

VIKEND ĆE POSEBNO UZDRMATI OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA: Otvaranje novih životnih poglavlja i duhovi prošlosti potpuno će promeniti sudbinski tok (FOTO)
shutterstock.com

Predstojeći vikend donosi nove izazove. Prihvatite ono što su vam zvezde spremile i uhvatite se u koštac sa znacima koji su pred vama. Bilo da se radi o iznenadnim promenama ili dugoočekivanim vestima, sada je pravi trenutak da prigrlite sve ono što sledi. Astrolozi otkrivaju da će tri znaka posebno osetiti ples zvezda.

 

Srećna Republika otkriva koja tri znaka horoskopa će posebno osetiti potres i promene tokom prestojećeg vikenda.

Foto: Shutterstock

Vikend horoskop škorpija

Škorpija

Blizu ste kraja izazovnog perioda. Predstojeći vikend doneće novi pogled na život, menjajući vaše želje u vezi sa tim kakva osoba želite da budete, šta želite da radite i šta želite da imate. 


Mars, kao vladar znaka Škorpija, donosi hrabrost, odlučnost i borbeni duh. Ovaj tranzit će vas motivisati da se suočite sa svim izazovima i preprekama na putu ka ostvarenju svojih ciljeva. Vaša snaga i istrajnost će biti na vrhuncu, pa iskoristite ovaj period da preduzmete akciju i ostvarite svoje želje.
Iskoristite vikend da se oslobodite svega što vam ne služi više i da se fokusirate na svoje ciljeve i želje. Budite hrabri i odlučni u svojim odlukama i ne plašite se da krenete u nove izazove.
 

shutterstock.com

Vikend horoskop Vodolija

Vodolija

Mars, koji žudi za slobodom, ulazi u vašu karijeru zonu  pozivajući na više nezavisnosti, vođstva i samozapošljavanja (ukoliko želite). Vreme je da uskladite svoju strast sa svojom profesijom. Proširite svoje vidike kroz obrazovanje i putovanja, stoga pratite svoje znatiželje iz znatiželje i vidite gde vas vode!

Shutterstock

Vikend horoskop Ovan

Ovan

Ovaj vikend će za vas biti veoma važan i emotivan za Ovnove. Mars, vaš vladar, menja svoj položaj što će doneti velike promene u vašim intimnim odnosima. Očekujte da će vaše veze postati strastvenije, dublje i istinitije. Uživaćete u dubokim i intenzivnim vezama, a vaša strast će biti još snažnija nego obično.


Bićete pozvani da se osvrnete na vrste ljubavi koje želite da primate i dajete. Važno je da pronađete balans između davanja i primanja, kako biste ostvarili emotivnu i srećnu vezu. Oslonite se na svoju intuiciju i budite iskreni prema sebi i drugima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)