Horoskop

UKOLIKO IMATE PLANOVE ZA VIKEND, NE ČASITE NI ČASA: Zvezde vam poručuju da je sada pravi trenutak za avanturu!

Pojedini horoskopski znaci će zablistati u izlasku sa prijateljima, neki će se odlučiti za odmor sa porodicom, dok će treći realizovati kulinarske veštine.

16.09.2023 09:00

UKOLIKO IMATE PLANOVE ZA VIKEND, NE ČASITE NI ČASA: Zvezde vam poručuju da je sada pravi trenutak za avanturu!
ATA images

Vikend tek što je otpočeo, a ukoliko kujete planove kako da ga provedete na najbolji način, zvezde vas savetuju da to iskoristite što pre. Neki će imati obilje poslovnih ponuda, drugi će organizovati sponatni izlet i možda upoznati interesantne ljude, dok će treći uživati u miru u porodičnom ambijentu. Ma za šta da se odlučite, pročitajte naš kratak vodič za sve avanture koje vam predstoje u naredna dva dana.

Srećna Republika donosi vam predloge uz koje možete u potpunosti začiniti vaš vikend.

shutterstock.com

Budite spremni, vikend je pred vama!

Ovan: Vikend donosi priliku za avanturu u vidu spontanog putovanja ili aktivnosti na otvorenom. Mogli biste upoznati zanimljive ljude, pa ne propustite druženje.

Bik: Vikend je vreme za opuštanje. Uživajte u udobnosti svog doma ili se posvetite kulinarskim poslovima. Možda biste mogli da pozovete prijatelje na večeru. Takođe možete da kuvate i iznenadite svojim umećima neku određenu osobu.

Blizanci: Bićete prijateljski raspoloženi ovog vikenda. Subota i nedelja su idealni dani za izlaske sa prijateljima i druženje. Razgovori sa voljenim osobama mogu biti inspirativni i pomoći vam u realizaciji dugoodlaganih planova.

Rak: Vikend naglašava porodicu i dom. Razmislite o preuređenju prostora ili organizovanju porodičnog okupljanja. Vaši najmiliji čekaju sa nestrpljenjem da vas vide.

Foto: Shutterstock

Neki će se posvetiti porodici

Lav: Lavovi će zablistati ovog vikenda. Iskoristite svoju kreativnost i pažljivo planirajte aktivnosti koje vas ispunjavaju. Možda se zaljubite u umetnički projekat, a da toga pre samog projekta niste ni bili svesni.

Devica: Device će se osećati organizovano i produktivno. Ovo je vreme za rešavanje zaostalih predmeta i postavljanje ciljeva za budućnost. Ona zavisi sada od vaših trenutnih odluka.

Vaga: Vikend donosi priliku za druženje s prijateljima. Organizujte izlazak ili događaj na kojem ćete se dobro zabaviti i povezati s ljudima. Zvezde su na vašoj strani i pozivaju vas na druženje.

Škorpija: Razmislite o svojim ciljevima i potrebama. Ovo je dobar trenutak za samoproučavanje. Razmislite da preduzmete korake koje ste planirali, a odlagali duže vreme.

shutterstock.com

Drugi će uživati u prijateljima, izlascima i hobijima

Strelac: Strelac će osetiti potrebu za avanturom. Iskoristite vikend za putovanje ili istraživanje novih mesta. Nova iskustva čekaju vas iza ugla, ali morate krenuti u avanturu.

Jarac: Vikend je vreme za fokusiranje na karijeru i ciljeve. Radna etika će vam doneti uspeh. Ostanite posvećeni svojim ambicijama i nećete omanuti. 

Vodolija: Vikend će probuditi kreativnu iskru u Vodoliji. Bilo da se radi o umetnosti, muzici ili hobijima, izrazite svoju jedinstvenost kroz kreativnost. Vaši talenti jedva čekaju da se ispolje.

Ribe: Ribe će se osećati emotivno. Ovo je vreme da se povežete sa voljenima i izrazite svoja osećanja. Podelite ljubav i pažnju sa drugima i biće vam uzvraćeno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)