Horoskop

RETROGRADNI NEPTUN DONOSI RAZOTKRIVANJE TAJNI I LAŽI: Ovi znaci horoskopa biće na posebnom udaru (FOTO)

Ovaj tranzit će najviše imati uticaja na vodene znake Zodijaka.

03.07.2023 09:00

RETROGRADNI NEPTUN DONOSI RAZOTKRIVANJE TAJNI I LAŽI: Ovi znaci horoskopa biće na posebnom udaru (FOTO)
shutterstock.com

Neptun je počeo retrogradni hod 30. juna, a krenuće direktno 6. decembra 2023. godine. U ovom periodu neke znakove Zodijaka očekuju značajne promene naročito one koje se tiču odnosa sa drugim ljudima.  Istna će biti otkrivena kod onih koji su bili skloni laganju, što svima može da omogući iskreniju komunikaciju. Saturn na sreću pomaže u kompromisima i razumevanju preko Jupitera u Biku.

Evo kako će ovaj tranzit uticati na pojedine horoskopske znake i kakve ih promene čekaju:

Blizanci

Pred Blizancima su veliki snovi o budućnosti. Samo ne treba da prenagljuju i žure jer je ovo period za razmišljanje. Možda dobijete malo upozorenja kada je reč o ciljevima u vašoj karijeri. Ako ste bili opušteni Saturn vas podstiče da se fokusirate na pravi način planiranja. Iako Neptun može da podstakne vaše snove, potrebna vam je doza praktičnosti. Čak i ako rezultati ne dolaze brzo, držite se pravila. Zapamtite da strpljivi pobeđuju.

Shutterstock

Planiranje i fokusiranje na prave stvari doneće ovom znaku uspeh

Rak

Period koji vam može mnogo reći o vašem rastu i razvoju. Izdržali ste dosta toga, a vaši uspesi govore o tome. Neptun vas navodi da budete povezaniji sa ljudima kroz svoja iskustva. Saturn vas uči da vam je potrebna ljubav i podrška drugih da biste prešli na sledeći korak. Neptun ističe vaše snove kao i Saturn jer kreirate novo poglavlje koje će otvoriti vrata 2026. godine. Odbacujete stariju verziju sebe i prihvatate novu koja će vam doneti mnogo sreće i samoljublja.

Devica

Ako su ljudi u prethodnom periodu bili lažljivi prema vama, saznaćete u ovom periodu. Saznaćete pravu sliku o partneru ukoliko se u ovom periodu fokusirate na traženje istine. U narednim mesecima potrudićete se da više cenite sebe i donosite bolje izbore u prijateljstvima i romantičnim vezama. Za one koji su bili u poverljivim vezama i prijateljstvima, stvari mogu biti samo bolje a veza će im biti ojačana.

Škorpija

Vodeni znaci su ove sezone videli svoj potencijal i moć. Vi se razvijate i transformišete u ovom periodu a Neptun i Saturn će vam doneti priliku da uspostavite čvršće romantične veze u budućnosti. Bićete u skladu sa svime što vam donosi sreću. Ovaj period je povoljan za analizu i razmišljanje, a nikako za donošenje odluka. Postoji neustrašivost i hrabrost kod vas, a kreativnost i sloboda će vam pomoći da stignete gde želite.

shutterstock.com

Ovaj period je idealan za uspostavljanje romantičnih veza

Strelac

Ovo je izazovan tranzit sa Neptunom i Saturnom a uz to su oba retrogradna. Neke lekcije će se ponavljati u ovom periodu pa ste primorani da se podignete i očvrsnete. Ovaj period vam nudi mogućnost da se razvijate a pošto ste odlučan znak znate da ćete to i uspeti. Ovi tranziti podsetiće vas na kapacitete i potencijalne uspehe u narednih nekoliko godina. Nemojte na brznu da donosite odluke i da se osećate potišteno već se fokusirajte na ono što volite, postavite neke ciljeve za svoje snove i verujte u svoju moć i svetlost.

Ribe

U centru pažnje ste otkako je Saturn ušao u vaš znak. Svi promenljivi znaci moraju da znaju da treba da idu sa tokom onoga što se dešava. Tranzite ne možemo da promenimo ali možemo da promenimo priču. "Ružičaste naočare" koje te imali mogu da popucaju pa pazite da se ne preopterećujete ili prepustite. Umesto toga vratite svoju kontrolu. Dostojni ste i pravi borac i verujete u sebe tako da možete postati nezaustavljivi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)