Horoskop

DOLAZI NAM RUŽIČASTI PUN MESEC OGROMNE SNAGE: Blizancima sa njim stiže nova ljubav, Vagama sve ide od ruke a Rakovima će na vrata pokucati osoba iz prošlosti!

Ovnovi su na prekretnici, Škorpije se osećaju umorno i istrošeno, a Strelčevima će želja da se zaljube biti ispunjena, pogledajte šta čeka vas.

06.04.2023 09:01

DOLAZI NAM RUŽIČASTI PUN MESEC OGROMNE SNAGE: Blizancima sa njim stiže nova ljubav, Vagama sve ide od ruke a Rakovima će na vrata pokucati osoba iz prošlosti!
shutterstock.com

Jutros u 6.34 na nebu je zasijao pun Mesec u Vagi koji se još naziva i ružičasti Mesec. Astrološki gledano taj pun Mesec je bio na 16 stepenu znaka kojim vlada Venera i nosi simboliku broja 7 koja je povezana sa duhovnim svetom i traženjem smisla u duhovnosti.

Takav pun Mesec naziva se još i "mesec koji se budi" jer simboliše buđenje prirode posle zime, daje osećaj jasnoće, isceljenja i podmlađivanja. Ružičasti Mesec pokrenuće u nama pozitivnu energiju i pružiće nam priliku da se snažno povežemo sa dragim ljudima i započnemo za nas vrlo važne odnose. 

Srećna repuiblika vam donosi kako će ružičasti mesec uticati na svaki znak Zodijaka, pa potražite svoj.

shutterstock.com

Ovan

Ovan

Ovnovi se nalaze na prekretnici i procenjivaće svoje odnose sa drugim ljudima. Ne moraju nužno da budu ljubavni odnosi, već ćete analizirati i prijateljstva koja su za vas važna. Ukoliko imate bilo kakve ljubavne dileme ovo je perid koji će vam doneti osvešćenje i nateraće vas da konačno odlučite u kom pravcu želite da idete. Pojedini Ovnovi napraviće sudbonosni korak i odlučiti se za brak, a biće i onih koji će konačno staviti tačku na vezu koja odavno ne funkcioniše. 

shutterstock.com

Bik

Bik

Za Bikove će ovo biti period izazova na profesionalnom planu. Imaćete posla preko glave, ali samo zato što ste precenili sebe i preuzeli više nego što fizički možete da postignete. Umesto da se dokazujete na poslu u kome ste već dali svoj maksimum, razmislite da potražite novo radno mesto koje će biti plaćenije i gde će se više ceniti vaš rad i zalaganje. Ovaj pun Mesec će vas naterati da stanete i zapitate se šta vi zapravo želite i shodno tome donosite odluke.

shutterstock.com

Blizanci 

Blizanci

Za rođene u znaku Blizanaca ružičasti Mesec će doneti lepe vesti na polju ljubavi. Zainteresovaće vas osoba koju ćete upoznati preko hobija kojim se bavite. Otvorite oči i srce i nemojte da vam promakne neko ko bi u narednom periodu mogao da postane veoma važan deo vašeg života. Ovo je pravo vreme da se više posvetite sebi, da se aktivirate u nekom sportu ili jednostavno šetajte kad god vam se za to ukaže prilika. 

shutterstock.com

Rak

Rak

Ovo je jedna od onih mesečevih faza kad bi osoba iz prošlosti mogla ponovo da zakuca na vaša vrata. Upašćete u vrtlog emocija i sećanja koja će vas svom silinom naterati da razmišljate o obnovi veze sa osobom koja vas je čak povredila u prošlosti. Nije pametno to da radite. Umesto toga svoje emocije usmetite na porodicu, decu, roditelje i one kojima je vaša pomoć i podrška potrebna. Ružičasti Mesec će pokrenuti pitanje naslestva, promena stambenog prostora ili ćete morati da se selite u novi dom.

shutterstock.com

Lav

Lav

Ne držite nikakve negativne emocije u sebi u ovom periodu jer bi to moglo kao bumerang da vam se vrati kroz narušeno zdravlje. Imaćete nalet kreativnosti i bez ustručavanja predstavite svoje ideje šefovima od kojih ćete dobiti podršku. Ovo je ključno vreme u kome treba da obratite pažnju na svoje veštine pisanja i komunikacije s ljudima jer možda baš tu leži prilika za nov i veoma unosan posao za koji ste zapravo kao stvoreni. 

shutterstock.com

Devica

Devica

Device mogu da otvore šampanjac i započnu sa slavljem jer ih očekuje povećanje prihoda, bilo kroz redovan posao u vidu povišice ili kroz dobitak od honorarnog angažmana. Ružičasti Mesec će biti prilika da se detaljnije pozabavite sopstvenim finansijama s kojima niste bili zadovoljni poslednjih nekoliko meseci. To je pravi trenutak i za potragu za novim zaposlenjem koje će vam doneti više para i zadovoljstva. 

shutterstock.com

Vaga

Vaga

Pun mesec u vašem znaku je moćna i jaka sila koja je doneti boljitak u vaš život. Ovo je za Vage najbolji period u godini koji treba maksimalno da iskoriste. Sve čega se budete uhvatili ići će vam od ruke. Na ljubavnom planu će vam cvetati ruže, uživaćete u nežnosti i pažnji partnera koji će biti spreman da vam ispuni svaku želju. Na vama je samo da se opustite i uživate.

shutterstock.com

Škorpija

Škorpija

Škorpije će imati potrebu da uspore i naprave korak unazad, što njima nije svojstveno. Osećate se umorno i istrošeno, potrebno vam je da skrenete misli sa svakodnevnih problema i izazova s kojima se srećete, posebno na poslu. Možda je pravo vreme da razmislite o nekom mini odmoru i otputujete negde kako biste sredili misli. Poslušajte srce šta vam kaže kad je ljubav u pitanju i nećete pogrešiti.

shutterstock.com

Strelac

Strelac

Pun Mesec u Vagi vama će doneti nalet pozitivne energije što će delovati kao podsticaj da više izlazite i družite se s prijateljima. Pred vama je period mnogih veselih događaja koji su vam potrebni nakon brojnih opterećenja na poslu ove zime. Osećate romantiku u vazduhu i želite da se zaljubite. Vaše želje biće ispunjene, a partnera ćete upoznati na nekom javnom događaju ili koncertu. Biće to ljubav na prvi pogled, a emocije će biti obostrane.

shutterstock.com

Jarac

Jarac

Ružičasti Mesec baciće novo svetlo na vašu karijeru i pružiti vam pregršt novih prilika da napradujete u poslu kojim se bavite. Pred vama je važno unapređenje ili prelazak u novu kompaniju što će vam doneti više posla, ali i mnogo više novca nego što ste dosad zarađivali. Nove ideje koje budete ponudli otvoriće vam širom vrata i za saradnju sa partnerima iz inostranstva koji će biti oduševljeni vašom inovativnošću.

shutterstock.com

Vodolija

Vodolija

Za osobe rođene u znaku Vodolije ružičasti Mesec donosi širenje horizonta i granica. Pred vama je značajno putovanje, a gde god da odete nemojte propustiti priliku da posetite neku crkvu jer će vam to pružiti uvid u stvari za kojima intuitivno tragate. Ne obraćajte pažnju na zlurade komentare ljudi iz vaše okoline koji nikad nisu mogli da razumeju vaša stremljenja, pa nema potrebe da im bilo šta objašnjavate jer to neće shvatiti.  

shutterstock.com

Ribe

Ribe

Pun mesec će otkriti sve vaše nesigurnosti i ranjivost, posebno kad je u pitanju emotivan život. Sticajem okolnosti bićete u prilici da saznate neku tajnu koju partner vešto krije od vas i ta istina vam je potrebna bez obzira na to što ćete se osećati povređeno. Ovo će biti ozbiljan ispit za vašu vezu koja će ili preživeti i biti još čvršća ili će se raspasti. Šta god da se dogodi budite svesni da je to za vaše dobro, iako vam se to neće tako činiti. Sve je to život, učenje i sticanje iskustva koje vam je potrebno. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)