Horoskop

OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA SU NAJVEĆI EGO MANIJACI: Sebe smatraju najboljim i nepogrešivim

Retko ko bi ovim pripadnicima Zodijaka smeo da kaže da nisu u pravu.

19.03.2023 09:01

OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA SU NAJVEĆI EGO MANIJACI: Sebe smatraju najboljim i nepogrešivim
shutterstock.com

Svako znak horoskopa ima određena specifična obeležja i karakteristike kojim se razlikuje od ostalih. Međutim, kada je ljubav koji gaje prema sebi u pitanju, tri znaka se posebno izdvajaju. Oni za sebe misle da su posebno, nepogrešivi a neretko su i veoma sebični i samoživi. Kroz život idu samozaljubljeni i retko koga puštaju u svoj svet. Njihove ljubavi i prijateljstva traju dokle god dobijaju divljenje te druge strane koja mora neprestano da hrani njihov već veoma uzvišeni ego.

Srećna Republika vam donosi 3 znaka horoskopa za koja važi da su ego manijaci:

Pixabay.com

Ovnovi imaju izražen ego

Ovan -Kada Ovan nešto želi, bolje je da to ostavite po strani

Ovan je u večnoj konkurenciji sa svima oko sebe. Ako je fokusiran na nagradu, može čak pasti prenisko da bi je dobio. Žrtvovaće prijateljstva, biće otuđen od svih i svega, jer se tako snažno fokusira na pobedu. Ovan sa zdravim samopouzdanjem verovatno je spreman da poništi i prizna da je tu i tamo sebičan. Međutim, nesiguran Ovan će tvrditi da uopšte nije sebičan. On je jednostavno „odlučan“ ili „bori se za ono što je ispravno“.

Pixabay.com

Lavovi su uvek u pravu i moraju biti u centru pažnje

Lav - Uvek želi da bude u centru pažnje

Definitivno ćete sresti ljude koji u društvu ili na događaju žele da budu centar svačije pažnje. Čak i ako je red na nekog drugog da zasija, nekako će naći način da ukradu malo sjaja. U razgovoru, umesto da slušaju šta neko govori, oni nestrpljivo čekaju da iskoriste priliku da izraze svoje gledište. Pa, nemojte se iznenaditi ako je takva osoba Lav. Da stvar bude gora, verovatno nije svestan svog narcizma. Lav, duboko u sebi, uvek veruje da je heroj, piše Ženski magazin.

To ne znači da su svi Lavovi sebični ili da se ponašaju autoritarno. Lav koji je razvio visoke vrednosti i ima samopoštovanje uvek pronađe način da uravnoteži svoju ljubav prema drugima. 

Pixabay.com

Device ponekad pokažu i svoju dobroćudnu stranu

Devica- uvek je u pravu i nikad ne priznaje greške

Devica je pedantna, perfekcionista i obično sebe vidi kao najpametniju osobu u grupi ljudi. Ostali su samo... lenji i neodgovorni. Veruje da je uložio vreme i trud da postane najrazvijenija ličnost koja postoji, što mu daje za pravo da kritikuje druge. Sudiće vam bez izvinjenja, ukazujući na vaše mane, kao da on sam nema nesavršenosti! Ako čekate kompromis, budite spremni da budete razočarani. Ipak, postoji i ona saosećajna Devica koja će ostaviti po strani svoje preterane zahteve kako bi se brinula o drugima oko sebe, često ignorišući sopstvene potrebe!

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)