Horoskop

VREME JE ZA TEKTONSKE PROMENE! Mlad Mesec u Ovnu donosi nove početke i realizaciju najluđih snova, a evo i kome!

Mlad Mesec u Ovnu prati i energija Plutona koji 23. marta posle 15 godina napušta Jarca i konačno prelazi u Vodoliju.

18.03.2023 09:01

VREME JE ZA TEKTONSKE PROMENE! Mlad Mesec u Ovnu donosi nove početke i realizaciju najluđih snova, a evo i kome!
Shutterstock

U utorak 21. marta u 18.23 na nebu nas očekuje mlad Mesec u Ovnu. Kako ističu astrolozi, mlad Mesec je simbol novih početaka, a kako se dešava u prvom horoskopskom znaku i vatrenom Ovnu simbolika početka je još izraženija. 

Ovaj mlad Mesec biće praćen i dodatno pojačan prelaskom Plutona u znak Vodolije 23. marta kada ova moćna planeta transformacije konačno izlazi iz Jarca u kome je boravila od 2008. godine. To nosi i simboliku ove planete i podizanje iz pepela.

shutterstock.com

Mlad Mesec u Ovnu donosi energiju promena i novih početaka

Mlad Mesec u Ovnu simbol je novih početaka i velikih promena. Nimalo slučajno pada dan nakon kalendarskog početka proleća kada se priroda budi i započinje novi ciklus. Ovan je poznat po svojoj smelosti, inteligenciji i impulsivnim reakcijama, pa će ovaj mlad Mesec i njegova energija biti idealna prilika za realizaciju najluđih snova i najsmelijih ideja, ali i neočekivanih odluka. 

Ako žudite za promenama, bilo da je u pitanju posao ili ljubav, sada je pravo vreme da to i započnete. S obzirom na to da je Plutom vrlo blizu ovom mladom Mesecu možda ćete biti primorani da simbolički rečeno "spalite" svoj dosadašnji život kako biste se iz pepela ponovo rodili i započeli potpuno novo poglavlje u svom životu.

Za mnoge će transformacija biti neočekivana, možda i bolna, ali je to neophodno kako bismo dobili željeni mir i stabilnost u budućim danima.

Energija promena biće vidljiva na svakom koraku, što na ličnom, što na kolektivnom planu i dolazi vreme kad će mnoge istine polako izaći na videlo. Džaba pokušaji da se sve sakrije, dolazi vreme buđenja koje niko i ništa neće moći da zaustavi.   

Astrološki gledano Ovan je izuzetno važan zato što ćemo tokom njegove vladavine, tačnije 19. aprila imati ponovo još jedan mlad Mesec. To praktično znači da promene koje započinju 21. marta su zapravo samo početak važnog ciklusa i deo priče, dok će se ostatak otkriti tokom drugog mladog Meseca u Ovnu 19. aprila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)