Horoskop

OVI HOROSKOPSKI ZNACI VAM NIŠTA NEĆE PREĆUTATI: Njihova iskrenost ne poznaje granice!

Svi žele iskrenost, a malo ko da čuje pravu istinu. Međutim, oni će vam je sasuti u lice.

02.03.2023 09:01

OVI HOROSKOPSKI ZNACI VAM NIŠTA NEĆE PREĆUTATI: Njihova iskrenost ne poznaje granice!
shutterstock.com

Pojedine stvari se u životu ne mogu sakriti, a jedna od njih je istina. Koliko god pokušavali da lepo uvijemo ono što mislimo i budemo iskreni prema onima koji to zaslužuju, među nama ima i onih koji tu istinu govore oštro, jasno i glasno. Oni ne pokušavaju da imaju takta, da se prave fini ili da nekoga zaštite od istine. Jasno će vam reći kako vide stvari i šta o tome misle, bez ublažavanja i ulepšavanja. Evo koji od znakova Zodijaka ne prezaju ni trenutak da vam kažu šta misle o vašoj frizuri, odeći, momku, životu...

Ovan

Impulsivan po prirodi i sa slabom kontrolom Ovan ono što misli to i kaže. Oni ne oklevaju šta će reći, niti mere svoje reči, samo su brutalno iskreni. Ne morate da razmišljate o tome kako se Ovnovi osećaju iako ćete možda poželeti da niste prisutni kada oni nekome krenu da saspu istinu u lice. Oni se trude da bez filtriranja i u najsjajnijem obliku upozore osobe iz svoje okoline na neke situacije koje im se čine lošim ili im se jednostavno ne sviđaju.

shutterstock.com

Devica

Devica

Ovim znakom vlada Merkur, planeta razmene i izražavanja. Iako i Blizancima koji su sjajni pregovarači vlada ista planeta, Device su za razliku od njih, stroge u svom pristupu komunikaciji. Devica ima veliku sposobnost da vidi šta se može poboljšati, da li je reč o nečijem karakteru, frizuri ili tehnici vežbanja i ima potrebu da to mišljenje odmah i izrazi. Veliki paradoks kod ovog znaka Zodijaka je što rado daju savete drugima, ali ne vole da ih prihvataju. 

Strelac

Strelčevi imaju neku vrstu podrazumevajuće dužnosti da govore istinu i razotkriju laži. Njihova iskrenost jednaka je pravednosti koju možete retko videti kod drugih ljudi. Strelac je povezan sa devetom kućom putovanja, višeg učenja i ekspanzije. Oni su sjajni govornici, vokalni projektori, za koje je istina sveta i koja se mora poštovati. Otkriće istine je časno i glasno, ali i često bez obzira na osećanja ili strah od odbacivanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)