Horoskop

KINESKI HOROSKOP ZA 2023! Šta znači godina crnog vodenog zeca?

Kineski horoskop 2023. ukazuje na razne uzbudljive stvari koje će se dogoditi u godini kojom će vladati crni vodeni zec.

20.11.2022 09:01

KINESKI HOROSKOP ZA 2023! Šta znači godina crnog vodenog zeca?
shutterstock.com

Kineski horoskop za 2023. prepun je mogućnosti i obećanja. Prognoze ukazuju na to da će ta godina verovatno doneti mnogo prosperiteta i napretka.

Zec se ubraja u četvrti znak kineskog Zodijaka i ta životinja u kulturi najmnogoljudnijeg naroda na planeti predstavlja dugovečnost. On je uvek brižan, posvećen i ljubazan. Iako je svestan da ga vrebaju mnoge opasnosti, zec teži miru i sigurnosti. Inače, za taj znak se smatra da ima najviše neprijatelja od svih ostalih u horoskopu, što kada su u pitanju ljudi, što životinje.

Zec je po prirodi miran, ali ima crtu zagonetnosti i mističnosti. Mane su mu tvrdoglavost i hirovitost. Zna da bude tih i odsutan i naročito je osetljiv na negativne kritike.

Pixabay

Kineski horoskop

Prema kineskoj astrologiji, naredne 2023. godine počinje kineska godina crnog vodenog zeca. Crna je boja koja predstavlja samosvest, ovladavanje karijerom i oslobađanje. Nebitno je da li to znači odsustvo sa posla radi putovanja, unapređenje, učenje novog zanata ili pokretanje sopstvenog posla. To će biti odličan period  da pronađete svoju svrhu u životu.

shutterstock.com

Naredna 2023. je godina crnog vodenog zeca

Ta vrsta Zeca je sklona subjektivnosti, a njegova neočekivana promena raspoloženja doprinosi većem nepoverenju ljudi. 

Vodeni Zec je sklon prepirkama, konfliktima i loše održava stabilnost u partnerstvu. Nije previše maštovit, ni komunikativan. Inače, veruje se da ima odlično pamćenje, intuiciju i poseduje posebnu vrstu energije, tako da će sve to i te kako imati uticaj na sve nas, smatraju kineski astrolozi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)