Horoskop

KAKVI STE U ONIM STVARIMA? Bikovi nemaju granice u krevetu, lavovi dominiraju, a kakvi ste vi - otkriće vaš znak horoskopa!

Kakav vam je horoskop, takvi ste u krevetu.

18.10.2022 21:00

KAKVI STE U ONIM STVARIMA?  Bikovi nemaju granice u krevetu, lavovi dominiraju, a kakvi ste vi - otkriće vaš znak horoskopa!
pexels.com

Da li ste u krevetu vatreni i otvoreni ili sramežljivi ili "odrađujete stvari"? Neki znaci horoskopa su u seksualnim aktivnostima vrlo maštoviti, a neki ponekad i grubi.  Astrologija svaki horoskopski znak svrstava u određenu kategoriju, a pitanje koje se nameće je, da li ona i kako utiče na naš seksualni život?

Ovan

Najbolji učinak ovaj horoskopski znak daje kada je "akcija" spontana i neograničena. Pošto ste se previše potrudili oko druge strane, možete biti i prilično brzi ali i sebični u krevetu, poručuju astrolozi. Za ovnove je predigra nepotrebna i smatraju je gubljenjem vremena. Ovnovi su fokusirani na rezultate u krevetu i za njih su senzualni dodiri daleko zanimljiviji i bitniji od romantike. Vaš libido može pojačati i erotsko rublje, a spremni ste za sve vrste inovacija u krevetu. Vi želite da budete lider u krevetu i da držite kontrolu.

Bik

Vi ste fokusirani na jednog partnera i radije ćete ga upoznavati iznova i iznova, nego menjati različite ljude. Vaš libido će se pojačati seksualnim dodirom i mirisom  i ukoliko je drugačije, nećete biti spremni za ovaj "meč". Iako ste po prirodi sramežljiviji tip u krevetu nemate granice. Duga predigra i masaža mogu otkriti u vama lavicu ili pastuva. Volite čistoću, pa je bazen, hamam ili kada za vas idealni i zadovoljavajući za užitke sa partnerom. Takođe, volite da koristite i stimulišuću hranu u krevetu poput čokolade ili meda.

pexels.com

Dodir i miris je ono što stimuliše Bikove

 

Blizanci

Blizanci su po prirodi radoznali, pa takvi su i u krevetu. Imate razne ideje, taktike i nikada vam ne manjka inovativnosti. Najbolji seks imate nakon usmenih rasprava sa partnerom. Šaputanje partneru na uvo učiniće vaš seksualni život mnogo uzbudljivijim. Da biste postigli uzbuđenje u krevetu, vaš um pre svega treba da bude osvojen. Inteligencija je najvažniji mehanizam koji vas pokreće i onaj ko je upali, pokrenuo je i vaš libido. Volite direktnost bez pevušanja i gugutanja a seksualni život u rutini i bez iznenađenja može za vas da bude depresivan. Čak i ako je isti partner u pitanju.

Rak

Rakovi su emotivci i seksualni život bez emocija, koji je ispunjen samo primitivnim nagonima, za njih je nepojmiv. Romantični dodiri, reči i emocionalna povezanost su vema važni za rakove. Takođe, vođenje ljubavi u sopstvenom domu i u svojoj sobi, za rakove je idealno jer se samo tako osećaju sigurno i ne vole eksperimentisanja na nepoznatim mestima. Oni su spremni da učine sve kako bi usrećili i zadovoljili partnera.

pexels.com

Rakovi vole romantiku i ne mogu da zamisle intimni čin bez emocija

 

Lav

Ovaj horoskopski znak odlikuje dominacija, pa tako žele da budu dominantni i u krevetu i da budu kraljevi džungle u svakom smislu. Teško ćete ostvariti povezanost sa partnerom lavom jer voli da vodi i kontroliše u krevetu. Ako im ne ide po planu na poslu to će uticati i na njihov seksualni život. Prilično su otvoreni za sve vrste fantazija i novih iskustava. Oni zahtevaju od partnera da je uvek u stanju da ih sluša i služi. 

Pixabay

Lavovi vole dominaciju

 

Devica

Pošto su po prirodi jedan od najpedantnijih znakova Zodijaka,  devicama je važno da takav bude i njihov partner, čist  namirisan parfemom. Preterane fantazije i zvuci mogu dovesti do kontraefekta kod device te da smanje motivaciju, umesto da pojačaju libido. Device su posvećene partneru i žele da ga zadovolje u svakom aspektu, pa i u krevetu. Ovaj znak je vrlo radoznao kada je njegov intimni život u pitanju, ali ima kod sebe i prisutnu stidljivost. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)