Horoskop

KAMIKAZE NA DRUMOVIMA! Pripadnici ovih horoskopskih znakova su najveća opasnost u saobraćaju!

Pojedinih pripadnika znakova zodijaka zaista treba da se čuvamo u saobraćaju, a evo o kome se radi.

28.09.2022 21:01

KAMIKAZE NA DRUMOVIMA! Pripadnici ovih horoskopskih znakova su najveća opasnost u saobraćaju!
shutterstock.com

Svakodnevno se susrećemo sa gužvama u saoobraćaju, nervoznim vozačima i neopreznim pešacima. O tome kakvi smo kao vozači, mnogo govori i naš horoskopski znak. Proverite da li su tačne tvrdnje o vama.

Ovan

Voli brzu vožnju, voli da pretiče, voli da oseti adrenalin! Ponekad nema empatiju prema suvozaču, pa se ljudi često plaše da se sa njim upuste u vožnju. Ovan vozač, bez obzira na to da li je muškarac ili žena, ima odlične reflekse, uvek komentariše vožnju drugih, pretpostavljate, uvek u svoju korist. Pripadnike ovog znaka privlače brzi automobili, a u pitanju su neumorni vozači koji nikad ne ispituju svoje vozačke odluke. Međutim, kod ovnova postoji rizik da u nekom trenutku pokažu karakteristike agresivnog vozača zbog njihove ponekad preterane samouverenosti. Među te karakteristike se ubrajaju, između ostalog, vožnja iznad ograničenja i učestala upotreba sirene.

Bik

Bikovi su odlučne i fokusirane osobe koje brinu o bezbednosti. Međutim, zbog njihove tvrdoglavosti i posesivnosti ponekad se mogu naljutiti na drugog vozača kada im na primer ukrade mesto na parkiralištu. Njega ćete videti kako smireno vozi dok sluša laganu muziku. Oni nisu opasni vozači. Vole sigurne automobile. Sigurnost im je uvek na prvom mestu. Međutim, ako ih neko izaziva i provocira u vožnji i te kako umeju da odgovore. Tada je njihova vožnja energičnija od ovnovske.

Bik vozi sporo, sigurno, ali može da plane za tren.

Foto: Shutterstock

Kakav ste vozač, pokazuje horoskop

Blizanci

Čim uđu u kola oni puštaju svoju omiljenu muziku. Spretni su vozači. Privlače ih kola koja ne troše mnogo, koja nisu skupa za održavanje. To su ona kola koja su za gradsku vožnju. Lako se zadovolje jednim modelom i već posle godinu, dve biraju nov automobil. Ne vezuju se za vozila koje kupuju. Osobe rođene u  znaku Blizanca retko se umaraju za volanom, a osim toga sjajni su suvozači na putovanjima jer pomažu vozaču. S druge strane, zbog njihove brbljivosti i manjka pažnje, lako ih je omesti za vreme vožnje. Ako se voze sami onda se dosađuju pa nečesto posežu za telefonom kako bi nazvali nekoga za razgovor.

Rak

S obzirom na to da pouzdani rak nikada ne kasni, uvek na putovanja kreće na vreme tako da se ne događaju trenuci u kojima mora da juri i vozi opasno da bi nadoknadio vreme. Osobe rođene u ovom znaku za volanom su pouzdane, odgovorne i uvek koriste pojas i poštuju saobraćajne propise. Rakovi su veoma osetljivi na kritike. pa rakovi vozači moraju da rade na tome da akcije drugih vozača shvataju manje lično. Budući da u svemu traže neki oblik doma i porodičnog okruženja, tako doživljavaju i kola. Auto im služi da se prevezu od tače A do tačke B i obavezno nose neku hranu u šerpama i loncima.

Pixabay.com

Lavovi su samouvereni u vožnji

Lav

Osobe rođene u znaku lava su samouverene i hrabre, a s obzirom na to da su i lideri, uvek su prvi izbor kada se bira ko bi trebalo da sedne za volan na putovanju. Negativna strana lava vozača je ta da su oni pomalo narcisi, pa se za vreme vožnje može dogoditi da umesto u put gledaju u svoj odraz u retrovizoru. Neće tek tako kupiti bilo koja kola. Štedi, čak ulazi i u kredit i kupuje ono što je po njegovom ukusu. Voli oštru vožnju i veoma ga nervira ako ga zaustavi saobraćajna policija. Tada gunđa i svađa se.

Devica

Osobama u znaku device na prvom mestu je da kola budu sigurna i udobna. Podrazumeva se da automobil mora da cakli, da je čist, sređen i da nema baš nijedne suvišne stvari u njima. Devica je odličan vozač. On vozi "školski", sve po pravilima i propisima, i zato primećuje svaku i najmanju grešku drugih učesnika u saobraćaju. To ih iritira. Neprestano proučavaju put u potrazi za opasnošću. Međutim, njihova preterana briga može uzrokovati i velike probleme. Oprezne i plašljive device su, naime, sklone nesrećama.

Vaga

Kao i u životu, tako i u sabraćaju, one vagaju, odnosno diplomatski vozi. Nikada se neće iznervirati, a ako se i iznerviraju to će ih brzo proći. Vagama je vožnja uživanje i opuštanje. Kola koja voze vage su skladna, često i skupa, ali nikako da privlače pažnju. Mana vozača vaga je ta što su s vremena na vreme neodlučne za volanom i trebalo bi da ubrzaju donošenje odluka u vožnji.

shutterstock.com

Vage su neodlučni vozači

Škorpija

Ako može da bira to će biti crna boja automobila. Kako je sva mistična, i vožnja škorpija je takva. Nikada nećete moći da pretpostavite kako će se ponašati u saobraćaju, što može biti problem. Ozbiljni su vozači, odmereni. Ali, ako im neko stane na put tada pokazuju onu mračnu stranu ličnosti.

Strelac

Obožava da vozi. Svaka vožnja je za njega mini avantura. Obožava sportske automobile. Nije mu strano da pokupi autostopera jer on voli ljude i voli da razmenjuje mišljenja. Siguran je vozač, ali ponekad brza vožnja ume da ga povede i tada malo pretera. Pojas je uvek vezan. Vatreni strelčevi uživaju da budu u pokretu, pa najčešće polože čim napune 18 godina. Vole brzu vožnju i brze automobile. Uživaju da voze noću, i to sami, da puste muziku i osete puls grada.

Jarac 

Savestan i pouzdan vozač redovno vozi auto na sve servise. Voli elegatne i sigurne primerke automobila. Nikada se neće upustiti ni u najmanju rizičnu situaciju. Gotovo da nema odnos prema automobilu. To je sa za njega samo prevozno sredstvo - da ga odveze do posla ili kada mora nešto da obavi. Ne poklanja puno pažnje kolima i ne vezuje se za njih. Ono što je njemu veoma bitno jeste samo redovno održavanje auta.

shutterstock.com

Kola kao statusni simbol

Vodolija

Prilično je impulsivan vozač koji nema baš "normalan" odnos prema vožnji. Često ćete pripadnike ovog znaka videti kako ulazi u jednosmernu ulicu u suprotnom pravcu. Naravno, muzika je pojačana do daske i svi su krivi samo ne oni. Nemaju dovoljno strpljenja za druge učesnike u saobraćaju i često se raspravljaju sa drugima tokom vožnje.

Ribe

Iako deluju rasejano i sanjari su, ribe su zaista dobri vozači. Iznenađujuće za njih jeste da vole skupe i luksuzne automobile. Dosta pažnje posvećuju sređivanju automobila i tehničkom održavanju. Ne vole da pozajmljuju kola prijeteljima jer ih doživljavaju kao mini dom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)