Horoskop

VELIKI JESENJI FINANSIJSKI HOROSKOP: Mnogima neće biti lako, ali nekima su zvezde spremile lepa iznenađenja!

Jesen je period koji će omogućiti pojedincima da nesmetano troše novac, dok bi drugi trebalo da pripaze, budući da im zvezde nisu naklonjene.

23.09.2022 09:01

VELIKI JESENJI FINANSIJSKI HOROSKOP: Mnogima neće biti lako, ali nekima su zvezde spremile lepa iznenađenja!
Foto: Shutterstock

Jesen nije godišnje doba za koje se vezuje preterani optimizam jer, za razliku od proleća kada se sve budi i miriše na ljubav, nastupajući period je vreme pripremanja za predstojeće zimske mesece koji nisu blagonakloni, pogotovo što se finansija tiče. Ne samo da predstoji period slava i praznika, već će po svemu sudeći i mnogi drugi troškovi biti ti zbog kojih ćemo se hvatati za glavu kad i za novčanik. Zato je bitno da nam barem zvezde budu naklonjene.

Srećna Republika vam donosi finansijski horoskop za svaki znak, a onome što se može zaključiti jeste da su se nekome zvezde nasmešile, a nekome baš i ne.

Ovan - rasipnik

Vi ste navikli da trošite novac na sitnice. Detalji vas raduju i često vam se desi da se u dom ne vraćate praznih ruku. Ta vaša navika nije baš tipična i zahteva dodatne finansije, ali imate sreće što su vam zvezde naklonjene. Moguće su povišice, bonusi, unapređenja.

Pixabay.com

Ovan je rasipnik

Bik - Štedite

Jesen će biti dobar period za bika jer se ne očekuju problemi sa novcem. Međutim, neće biti najbolje vreme za velika ulaganja, pa je bolje posvetiti se štednji i planiranju. U septembru mogu nastati nepredviđeni troškovi i to zbog pružanja pomoći najmilijima.

Blizanci - Nepromenjeno stanje

Idealan balans blizanci će postići baš u ovom periodu, što njima, inače, nije svojstveno. Postižu savršenu ravnotežu između potrošnje i profita. U finansijama će vladati mirna luka. Međutim, ne treba previše da troše.

Rak - Povoljan period

Jesen će biti prilično miran period za rakove kada su u pitanju finansije. Rad i trud će se konačno isplatiti, pa najzad možete očekivati i rezultate uloženog truda. Možete se opustiti i odmoriti, udahnuti svež vazduh sa puno mira.

pexels.com

Rakovima - povoljan period

Lav - Boljitak

Lavove čeka period sa dosta promena. Ako ste poslednjih dana bili u nedostatku kada su u pitanju novac i stvari koje želite, sada se situacija menja. Očekuju vas redovna primanja koja će poboljšati vašu finansijsku situaciju.

Devica - Stiže novac

Tokom jeseni sledi vam upeh i možete zaraditi više novca nego što želite. Sredinom perioda osetićete nalet energije zahvaljujući kojoj ćete sami rešiti probleme i pomoći ćete i najmilijima. U novembru, nakon što završite važne stvari, konačno možete da se opustite sa porodicom.

Vaga - Bura, pa mir

Tokom jeseni vage će sustići problemi sa finansijama. Neki od novčanih tokova na koje ste računali mogu presušiti. Ostanite mirni, stabilizujte troškove i pažljivije planirajte budžet. U novembru će sve doći na svoje mesto i tada ćete moći da ostvarite svoje poslovne i finansijske ciljeve.

pexels.com

Prvo teško, pa boljitak

Škorpija - Slušajte intuiciju

Škorpije očekuje potpuno miran period, ali morate da se potrudite i radite na sebi kako biste sačuvali blagostanje. Slušajte svoju intuiciju i dosledno krenite ka svojim ciljevima.

Strelac - Trošite novac slobodno

Ove jeseni možete sebi da priuštite prijatnu kupovinu i zabavu. Trošenje novca na ono što volite omogućiće vam da budete ispunjeni pozitivnom energijom. Oktobar će biti dobar period za realizaciju novih projekata, koji će se pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju.

Jarac - Uživajte u odmoru

Jesen će za jarca biti mirna i stabilna po pitanju novcu. Ne očekuju se velike kupovine, ali prijatna kupovina neće mnogo oštetiti vaš novčanik. Bićete dovoljno energični da realizujete nove projekte i ostvarite dobar profit. U novembru ćete uživati na odmoru sa svojom porodicom.

pexels.com

Jarčevi idu na putovanje

Vodolija - Pomoć prijatelja

Tokom jeseni očekuje se niz finansijskih promašaja. Prilagodite se svemu što se dešava. Neke promene mogu biti od koristi za vas. Ako postoji finansijska neravnoteža, porodica i prijatelji mogu biti od pomoći.

Ribe - Tražite savet

Jesen će podstaći ribe da se fokusiraju na karijeru. Sada nije najbolje vreme za promene i nepromišljene odluke. Pitajte nekoga kome verujete za savet. Pažljivo donosite odluke i napravite listu prednosti i nedostataka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)