Feng shui

AKO URADITE OVO U SVOM DOMU, NOVAĆ SE PRISTIZATI: Feng šui saveti koje morate isprobati (FOTO)

Na ovaj način ćete osigurati sigurnost i blagostanje

27.01.2024 09:30

AKO URADITE OVO U SVOM DOMU, NOVAĆ SE PRISTIZATI: Feng šui saveti koje morate isprobati (FOTO)
shutterstock.com

Svaka stvar koju viđamo i dotičemo na svakodnevnom nivou, sa sobom nosi određenu energiju. Recimo, novac. On predstavlja vrstu energije koja često donosi dobro raspoloženje i čini ljude zadovoljnijima. A da bi moć novca mogla neometano da kruži, potrebno je da stvorite u svom domu uslove za neometano strujanje životne energije. Na ovaj način ćete osigurati sigurnost i blagostanje. Ova tri važna feng šui saveta će osigurati veći priliv novca u vaš dom.

shutterstock.com

feng shui saveti za novac

Važnost održavanja

Voda po feng shui učenju može označavati dve stvari: novac i emocije. Zašto baš te dve stvari? Pa jednostavno: voda teče, a novac i emocije su vrsta energije koja, opet, kao i voda, ima svoj tok. Popravite sve pokvareno: posebno slavine i krov ako prokišnjava. Održavanje doma je ključno za slobodan protok pozitivne energije, a time i novca.

Shuttestock

feng shui saveti za novac

Uređenje ulaznih vrata

Vrlo je važno da ulazna vrata odišu dobrodošlicom. Uklonite sve nepotrebne stvari (smeće, drva, staru obuću), jer će one zakrčiti put pozitivnoj energiji. Takođe, vodite računa da je zvono na vratima u funkciji, kako biste čuli kada poslovna prilika pozvoni na vrata. Adresa i broj kuće (ili stana) moraju biti lako uočljivi, kako bi energija brzo pronašla put do vašeg doma.

Promena odnosa prema novcu

Nakon što ste uradili prethodnih pet koraka, vreme je da se “pozabavite” sopstvenim odnosom prema novcu. Možda još od detinjstva imate iskrivljenu sliku o novcu i bogatim ljudima. Možda mislite da su nemoralni, tašti i da su novac stekli na pogrešan način. Vreme je da promenite mišljenje. Počnite da na novac gledate kao nagradu za dobro delo, dobrotu, inteligenciju i za zalaganje za druge. Bez obzira da li trošili, štedeli, dobijali ili davali novac, uvek budite zahvalni u životu. Vaš optimizam i pozitivna energija će delovati kao magnet za privlačenje novca.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)