Horoskop

OVI HOROSKOPSKI ZNACI STVARNO NE ZNAJU DA SE OBUKU! Kad se pojave na ulici svima je sve ODMAH JASNO!

Pojedini znaci zodijaka nikako nemaju osećaj za modu, pa proverite da li ste među njima.

27.08.2022 20:00

OVI HOROSKOPSKI ZNACI STVARNO NE ZNAJU DA SE OBUKU! Kad se pojave na ulici svima je sve ODMAH JASNO!
shutterstock.com

Nema ništa lepše nego videti nekog ko ima smisla za modu i ko je lepo obučen, sa dovoljno stila i sa znamjem da uklopi boje, materijale i trendove. Mnogima to ide od ruke, pa tako svuda i u svakoj prilici izgledaju besprekorno kao da angažuju stiliste, dok za druge, koji se baš i ne snalaze u tim „vodama“, često možemo u šali da kažemo da se i ne razlikuju mnogo od klovnova.  

Činjenica je da odeća govori dosta o nama, a astrolozi kažu da su zvezde nekima naklonjenije kada je u pitanju oblačenje, dok su drugi prepoznatljivi "promašaji". Evo ko u stvari ne razmišlja kako izlazi iz kuće i na koji način ga drugi ljudi posmatraju.  

Jarac              

Jarčevi, ako se pitaju modni kritičari, imaju prilično dosadan i monoton stil oblačenja. Nisu podložni modnim trendovima i radije biraju udobnost i komfornost nego estetiku. Pošto su po prirodi tradicionalisti, odlučuju se za minimalistički stil, pa biraju zemljane tonove. Po prirodi su ozbiljni i sa izraženom radnom etikom, tako da ćete ih videti kako radije privlače pažnju svojom produktivnošću nego nečim po čemu se izdvajaju iz gomile.

Devica

Modni stil devica se može opisati jednom rečiju - sumoran. Izgled im često nije bitan i znaju da se više vode umom nego emocijama. Devica može da izgleda osrednje ili veoma lepo, a da nosi neupadljivu odeću. Ako bi ih moda u bilo kom trenutku zainteresovala, onda će to pre svega biti kroz izučavanja materije i teorije, poput kurseva, čitanja knjiga ili konsulatacije sa stilistom, pa će to kasnije najverovatnije primeniti i u praksi.

Rak

Emocionalno i mentalno stanje Raka često određuje i njegov stil. Vođen emocijama i uspomenama može se obući pogrešno po nekima, iako odeća u suštini i ne mora da bude loša. Oni mogu da spoje nespojivo i da ih u jednom trenutku u kancelariji vidite u trenerkama ili da ostanu u ogrtaču ili slojevitoj odeći, kako bi se utoplili. Njihova parola nije da izgledaju dobro u skladu sa cenom odeće ili brendom, već da oblače ono u čemu se dobro osećaju.

Blizanci

Od Blizanaca se može očekivati neočekivanost i neusklađenost zbog njihove dualne prirode. Oni su prilično zabavni i neodoljivi i njihov način oblačenja je uočljiv odmah. Gaje dečji duh, pa im je svojstveno eksperimentisanje s bojama. Zato se i odlučuju za smelija izdanja. Mogu provesti sate i sate pred ogledalom. Karakteriše ih i neobičan nakit koji se često "sukobljava" sa regularnim komadima odeće.

Strelac

Ambiciozan i iskusni Strelac preferira praktičnost kada je u pitanju oblačenje. Ako su ispunjeni iznutra, ne zanima ih kako su obučeni tokom bilo koje aktivnosti. Ukoliko se u nečemu ne osećaju dobro, posebno dok su u nekoj svojoj avanturi poput planinarenja ili splavarenja, odbaciće taj komad bez imalo razmišljanja. 

Ovan

Ovnovi ne traže otmenost u odeći, već udobnost, i uvek će prednost dati nekom sportskom stilu. Imaju veoma komplikovan pristup oblačenju jer sebi nekad dozvoljavaju prilično smela i nepropisna izdanja za neke događaje. Možete ih na poslovnim sastancima videti u svetloj odeći ili sa glomaznim nakitom. Njima se često savetuje da prilikom izlaska iz kuće skinu neki dodatak ili aksesoar jer će svakako izgledati bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)