Horoskop

Zvezde određuju omiljeni hobi horoskopskih znakova

Astrološkinja Džulija Grin otkriva šta je zabavno i u čemu se najbolje snalaze znaci zodijaka

28.02.2022 09:00

Zvezde određuju omiljeni hobi horoskopskih znakova
Pixabay

Ako uopšte imate slobodnog vremena ili ako na neki način želite da se relaksirate, poslušajte savet astrološkinje Džulije Rid koja će vam otkriti šta kom znaku najviše odgovara.

Ovan

Ovan je hrabar i odlučan i on svoje samopouzdanje mora da ispolji u fizičkim izazovima, a znojenje ga oslobađa stresa. Njima posebno odgovara zumba, jer će kroz trening graditi svoju kondiciju a srce će im ubrzano kucati, što je njima preko potrebno. Njima nikakav problem neće biti da savladaju sve pokrete, prenosi 24sata.hr.

Bik

Pixabay

Bikovi vole da se bave biljkama

 

Bikovima odgovara baštovanstvo, bilo da sade cveće, povrće ili začinsko bilje, pa makar i u saksiji. Oni su veoma strpljivi i predano brinu o biljkama, a sa zadovoljstvom će gledati kako njihovo bilje raste, razvija se i cveta.

Blizanci

Blizanci brzo uče i njihova znatiželja ih stalno tera da stalno trže nešto novo. Kako su jedan od najbrbljivijih znakova, njima najviše leži učenje stranih jezika. Vrlo su ponosni na sebe kada mogu da se sporazumevaju sa ljudima na različitim jezicima.

Rak

Pixabay

Rakovi uživaju u pravljenju fotografija

 

-Rakovi su veoma maštoviti, ali žele da vide trenutne rezultate, kaže astrološkinja Džulija Rid.

Njima odgovaraju umetnička zanimanja, a jedno od najboljih je fotografija. Njih to podstiče na kreativnost i usavršavanje fotografskih veština i tehnika. Uz to, Rakovi vole da putuju pa im je fotografisanje idealan hobi.

Lav

Lavovi imaju svoje strasti i vole da imaju svoje kolekcije, bilo da su u pitanju šoljice za kafu ili skupljanje poštanskih markica. Oni obožavaju da prave rasporede u svojoj kolekciji i stalno je dopunjuju. Kako su skloni preuređivanju, njima je ovo idealna zabava.

Devica

Pixabay

Device su nenadmašne u kuvanju

 

Device su po prirodi sramežljive ali ne beže od teškog rada. A sve što rade, žele da bude savršeno. One se odlično snalaze u kuhinji i uživaju u stvaranju novih jela i ukrašavanju torti i kolača.

Vaga

Vage imaju dobro srce, vrlo su kooperativne i imaju neku vrstu diplomatske naravi. Kako su veoma ljubazne i vole da pomognu ljudima u nevolji, za njih je idealno volontiranje. One se tu osećaju korisno i ništa im ne ispunjava tako srce kao radost na licu onih kojima su pomogli.

Škorpija

Pixabay

Škorpije najviše vole da planinare

 

-Ovaj horoskopski znak je ambiciozan, ne smeta mu da pomaže drugima, ali im je potrebna i sloboda i prostor. Zato je za njih planinarenje savršen beg, kaže Džulija Rid.

Škorpije neće stati dok ne stigne do vrha planine jer na taj način oni testiraju svoju volju ali i dobijaju na kondicija. To je način i da im se misli razbistre.

Strelac

Iako je vatreni znak, Strelac ima „spokojnu energiju“, a introspekcija mu pomaže da donosi dobre odluke. Njima prija joga, gde je naglašena harmonija između tela i duha, kao i meditacija.

Jarac

Disciplinovani Jarčevi su vešti u savlađivanju zanata, bilo da se radi o izradi nameštaja, odeće ili nakita. Oni vole da sami razvijaju određeni projekat, bez mešanja sa strane i istinski uživaju u stvaranju svojih dela. Kada odluče da se bave nečim, onda stvaraju isključivo visoko kvalitetne predmete.

Vodolija

Gledanje u nebo i razmišljanje o svemiru je idealna aktivnost za filozofe kao što su Vodolije. Oni uživaju u pronalaženju i posmatranju zvezda i planeta i saznavanju tajni misterioznih nebeskih objekta.

Ribe

Ribe su veoma kreativne i imaju umetničku dušu. Posebno im je bliska muzika i stvaranje pesama gde one mogu da ispolje svoje emocije i skrivenu energiju, piše MSN.

Komentari (0)