Ne opraštaju nikako

Zlopamtila među horoskopskim znacima: Osećaj kojem ne mogu da se odupru

Takvo osećanje najviše njima šteti, ali oni ne znaju da se odupru tome

28.12.2021 17:15

Zlopamtila među horoskopskim znacima: Osećaj kojem ne mogu da se odupru
Pixabay

Nekoliko horoskopskih znakova teško oprašta a sva grehe učinjene prema njima drže u nekom delu svog mozga, bez želje da na njih zaborave. Takva osećanja najviše štete njima nanose ali oni tome ne znaju i ne mogu da se odupru jer to ima veze sa njihovim horoskopskim znakom.

Rak

Rakovi su veoma emotivni i sve lično shvataju. Čak i kada im nešto kažete sa najboljom namerom, vrlo im to pažljivo saopštite jer njih sve vređa. Nemojte se čuditi i da osećajni Rak zaplače i upita vas „čime je to zaslužio“. Ono što nikako ne praštaju je izdaja a taj osećaja prevare će ih pratiti čitavog života.

Pixabay

Škorpija nikada neće oprostiti izdaju

 

Škorpija

Škorpije sve rade sa puno strasti. I kada vole, ali i kada mrze. Ta mržnja zna prilično da razdire njihovu dušu i nikada iz sećanja ne mogu da izbrišu taj osećaj povređenosti ili izdaje. Čak i kada prekinu svaki kontakt sa tom osobom koja ih je povredila, osećaj će i dalje biti tu i o tome će često razmišljati.

Jarac

Jarčevi, iako to skrivaju, su veoma emotivni. Kada ih neko povredi, oni ga jednostavno izbrišu iz svog života i trude se da ga nikada više ne vide. Oni ne žele da ponovo nasednu na istu priču i budu povređeni.

Ovan

Ovnovi prilično drže do svoje časti i ne dozvoljavaju nikome da ih povredi. Svoj ugled brižljivo čuvaju, ali i ne žele da pokažu koliko su ranjivi i osećajni. Kada im jednom učinite nepravdu, nemojte očekivati da će vam oni to oprostiti. Čak i ako vam kažu da su zaboravili na to, budite sigurni da nisu.

 

Komentari (0)