Zanimljivosti

GLUMAC SIJA UZ 23 GODINE MLAĐU ŽENU: Uhvatila je večitog neženju, retko je viđamo u javnosti - a zbog njene kožne haljine su svi zanemeli!

Hju Grant ima 63, a ona 40 i izgledaju magično.

09.05.2024 18:00

GLUMAC SIJA UZ 23 GODINE MLAĐU ŽENU: Uhvatila je večitog neženju, retko je viđamo u javnosti - a zbog njene kožne haljine su svi zanemeli!
Profimedia

Britanski glumac Hju Grant, poznat po romantičnim komedijama kao što su Notting Hill i Dnevnik Bridžit Džons, došao je, kako se šale na mrežama, po inspiraciju sa svojom suprugom Anom Elisabet Eberštajn na specijalnoj projekciji erotskog trilera "Strictly Confidential" u londonskom bioskopu Everiman Chelsea. Oboje su došli i otišli ​​raspoloženi – a to nije prošlo neprimećeno.

Hju Grant naprosto sija pored svoje 23 godine mlađe supruge. Glumac se odlučio za klasično crno odelo uz belu košulju, ali u ležernom stilu s obzirom na to da se nije odlučio ni za kravatu ni za leptir mašnu.

Ana je sa druge strane izgrmela!

Profimedia

Hju Grant sa suprugom Anom

 

Obula je visoke potpetice i istakla svoje vrhunske noge. Naravno, kožna haljina je dodala na visokoj temperaturi, a u skroz je u stilu filma koji su išli da pogledaju.

Ko je Ana Eberštajn?

Ana Eberštajn, poreklom iz Švedske, sada živi u Londonu. Magistrirala je ekonomiju na Univerzitetu Upsala u Švedskoj i ima međunarodno obrazovno iskustvo, uključujući studiranje na Univerzitetu Linkoln Memorijal u Tenesiju.

Njena karijera se proteže od producenta televizijskih promocija za ESPN do suosnivanja brenda čarapa za decu 2014. sa svojom rođakom Pijom Tam Hagno.

Za razliku od Grantovog repertoara romantične komedije, Eberštajn preferira nasilne i gangsterske filmove. Par, koji se upoznao na žurci u Londonu, imao je vezu više puta pre nego što su dobili  svoje prvo dete Džona Munga 2012. Naizgled su se rastali, a Grant je dobio još jedno dete, Feliksa, 2013. sa Tinglan Hong, sa kojom deli još jednu ćerku po imenu Tabita.

 

Međutim, Grant i Eberštajn su se pomirili i viđeni su zajedno 2015. na Rolan Gariosu u Parizu. Uprkos Grantovom ranijem skepticizmu po pitanju braka, oni su se venčali 2018. u matičnoj kancelariji Čelsija u Londonu.

 

- Stvarno je lepo, ne mogu da se pretvaram da nije. Trebalo je to da uradim ranije. Samo sam srećan. Imam sreće. imam sjajnu suprugu, volim je, rekao je u emisiji Today o svom braku, a Rojtersu je rekao i sledeće:
"Još uvek mislim da je to glupost, zaista, kao i moja žena, inače. Ali to je samo izgledalo kao lepa, prijatna stvar".

Zajedno su dočekali još dvoje dece, ćerku 2015. i treću bebu 2018. Grant je izrazio duboku radost očinstva, naglašavajući ljubav i očaranost koje ono donosi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)