Zanimljivosti

UPOZNALI SU SE KADA JE IMAO 18 GODINA, A ONA 44: Holivudski lepotan oženio duplo stariju ženu, pa je tukao i lomio joj prste!

Patrik Dempsi je na lošem glasu među kolegama zbog svoje preke naravi.

07.05.2024 20:50

UPOZNALI SU SE KADA JE IMAO 18 GODINA, A ONA 44: Holivudski lepotan oženio duplo stariju ženu, pa je tukao i lomio joj prste!
Profimedia

Holivudski glumac Patrik Dempsi (58) proglašen je za najzgodnijeg muškarca na svetu u 2023. i iza sebe je ostavio mnogo mlađe kolege. Proslavio se ulogom dr Dereka Šeparda u čuvenoj seriji "Uvod u anatomiju" iz koje je izbačen zbog ponašanja.

Iako su žene širom sveta ludele za njegovim čelično plavim očima i dečačkim šarmom, čuveni glumac nije ni najmanje sladak kako izgleda. Ima mračnu stranu koju krije, a o čemu je svedočila njegova bivša žena koja ga je svojevremeno optužila za fizičko zlostavljanje. 

Tukao bivšu ženu

Patrik je rođen 13. januara 1966. u ruralnom Mejnu i zbog disleksije koja mu je dijagnostikovana mnogo godina kasnije imao je probleme sa učenjem, pa nije završio školu.

Sa samo 21 godina oženio je dvostruko stariju Rošel Roki Parker koja je uz njega, navodno, prošla pakao. I ona je bila glumica, a upoznali su se radeći na predstavi u kojoj je ona igrala njegovu tetku. Ona je imala 44 godine tada, a on svega 18.

Kako je Parkerova kasnije tvrdila trpela je fizičko zlostavljanje od Dempsija, a na jednom setu ju je bukvalno prebio "samo da bi video kako je to pretući ženu". Jednom prilikom joj je slomio prst tako što je tokom svađe zalupio vrata od automobila. 

Međutim, kad je Dempsi dobio ulogu u "Uvodu u anatomiju" i postao popularan uspeo je da "zapuši" usta bivšoj supruzi koja je odjednom počela da priča neku drugu priču. 

U jednom trenutku je čak tvrdila da je imala loše savetodavce i da je Patrika lažno optužila za zlostavljanje. Umrla je 2014. od raka.

Dempsi je imao svoje objašnjenje za te događaje.

- Mislim da mi je bila potrebna majka. Bilo je mnogo negativnih stvari, s kojima se i danas nosim... Imala je sina godinu dana starijeg od mene - rekao je tada Patrik.

Da lepuškasti glumac ima preku narav potvrdile su kolege s kojima je sarađivao, posebno glumice zbog čega je izbio na loš glas. Pričalo se da maltretira kolege na setu, pa su scenaristi "Uvoda u anatomiju" ubili njegov lik kako bi bili sigurni da se neće vratiti.  

Iste godine kad se razveo od prve supruge upoznao je sadašnju ženu Džilijan Fink s kojom se oženio 1999. i dobio troje dece. Ona se držala podalje od svetla reflektora i kako se činilo imali su lep brak , a onda je kao grom iz vedra neba 2015. odjeknula vest da se razvode. 

Međutim, nikad se nisu razveli i kako je kasnije objasnio Dempsi brak im je spasila terapija za bračne parove.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Veronika Star

16.05.2024 10:23

Ako je on 2023. bio najzgodniji na svetu, onda sam i ja bila Kraljica Elizabeta l