Zanimljivosti

POSTALA SAMOHRANA MAJKA SA SAMO 19 GODINA: Uprkos svemu, ima karijeru iz snova - ali drugi muž jedno nije mogao da podnese

Promenila je mnoge uloge, ali joj je majčinska i dalje najdraža.

09.05.2024 11:49

POSTALA SAMOHRANA MAJKA SA SAMO 19 GODINA: Uprkos svemu, ima karijeru iz snova - ali drugi muž jedno nije mogao da podnese
Profimedia

Glumica Sofija Vergara je sa samo 19 godina postala majka sina Manola. Ona je kroz svoju priču pokazala izuzetnu istrajnost i odlučnost u samostalnom odgajanju deteta u veoma mladom dobu. Decenijama kasnije potvrdiće da je promenila mnoge uloge, ali da joj je majčinska uloga ipak najlepša.

- Manola sam rodila veoma rano, nisam imala ni 20 godina. Skoro da ne pamtim sebe, bez njega. Oduvek sam mislila da sam bila premlada, međutim sada punim 52 godine, a on ima 32 i to se čini sjajno. Maltene sam bila tinejdžerka kada sam ga rodila, tako da smo mi na neki način odrastali zajedno. Smatram da bih možda bila bolja majka da sam ga malo kasnije rodila, bila bih zrelija i odgovornija, ali tako je ispalo. Skoro da se ne sećam svog života kada nisam bila majka. Uvek se prisećam svoje mladosti kroz majčinstvo. Zapravo je veoma zabavno, jer sam odrastala zajedno sa svojim sinom - istakla je ona nedavno u tv emisiji.

Nakon razvoda od Manolovog oca, Sofija se posvetila odgajanju sina, trudeći se da mu bude najbolji primer i da mu pruži sve što je potrebno. Iako je priznala da bi sve bilo lakše da je Manolo stigao deset godina kasnije, istakla je da su sve žrtve vredne truda kada vidi koliko je njen sin dobro vaspitan, šarmantan i zabavan.

Sofija je uspela da ostvari uspešnu karijeru u svetu filma, istovremeno brinući o sinu. Kroz godine, njen uspon u svetu glume i modelinga bio je impresivan, a njen sin Manolo rastao je uz majčinu podršku i ljubav. Kao majka, Sofija neprestano brine o sinu i prenosi mu životne lekcije. Njeni saveti o sigurnosti i odgovornom ponašanju pokazuju njenu duboku posvećenost majčinstvu.

Podsećamo, lepa Kolumbijka je sa 19 godina stupila u brak sa srednjoškolskom ljubavlju, Džoom Gonzalesom i sa njim je dobila sina Manola. Sa prvim suprugom bila je u braku od 1991. do 1993. godine, a 2014. godine se udala za glumca Džoa Manganijela. Iako su dugo delovali kao jedan od najlepših i najskladnijih parova Holivuda, sve je zapanjio njihov razvod tokom prošle godine. Vergara je potvrdila da je želja Manganijela da ima decu dovela do njihovog razvoda.

- Brak mi se raspao jer je moj muž bio mlađi. On je želeo da ima decu, a ja nisam htela da budem stara mama. Skoro sam u menopauzi, to je prirodan sled stvari. Kada moj sin postane tata, neka mi donese bebu na neko vreme, a onda ću mu je vratiti i nastaviti sa svojim životom, to je ono što moram da uradim. Spremna sam da budem baka, a ne majka - priznala je ona za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)