Zanimljivosti

HALJINA JOJ JEDVA PREKRIVA INTIMU, SVE OSTALO SE VIDI: Slavna manekenka obožava da šokira javnost, ali ovo svi kritikuju! (FOTO)

Krisi Tajgen na 2024 ACE Awards došla kao od majke rođena, tašnom prekrivala međunožje!

08.05.2024 21:00

HALJINA JOJ JEDVA PREKRIVA INTIMU, SVE OSTALO SE VIDI: Slavna manekenka obožava da šokira javnost, ali ovo svi kritikuju! (FOTO)
Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Model Krisi Tajgen, izazvala je veliku pažnju stajlingom na 2024 Accessories Council of Excellence (ACE) Awards u Njujorku. Iako nije prisustvovala Met Gali, ovog puta pojavila se u providnoj, cvetnoj haljini koja je izazvala podeljene komentare javnosti. Haljina je bila od krem tila i potpuno providna, a na mestu intimne zone i grudi bili su izvezeni cvetni detalji. Na prvi pogled izgledalo je kao da uopšte nije nosila bilo koji komad veša, a onda su fotografije pokazale da gaćice ipak nisu izostale. Krisi je za svaki slučaj belom tašnicom prekrivala intimnu zonu.

Supruga pevača Džona Ledženda, sa kojim ima četvoro dece, bila je u društvu dizajnera Majkla Korsa.

Ispostavilo se da je ipak imala donji veš u vidu gaćica boje kože, dok je ceo stajling zaokružila belom tašnicom i sandalama od cirkona koje su bile vrtoglavo visokih platformi.

Modni stručnjaci su izgleda dali zeleno svetlo golotinji, budući da je postala veliki modni trend. Tako sve češće možemo da vidimo mnoge javne ličnosti koje su maltene potpuno gole došle na crveni tepih. Ipak, neki smatraju da je cilj samo provokacija i privlačenje pažnje, kao i da u tome nema stila, a o tome piše i Yahoo news.

 

 

Ma koliko pojedni veličali hrabrost i odvažan stil Tajgenove, nisu svi delili to mišljenje, pa su tako usledili i osuđujući komentari na Instagramu.

- Zašto je uopšte propustila Met Galu?

- Previše se trudi da bude u centru pažnje.

- O, Gospode!

- Totalni promašaj!

- Ova ženska je luda!

Tajgenova je uoči dodele nagrada, na svom Instagram profilu podelila fotografije na kojima nosi vratnu kragnu nakon povrede vrata koju je zadobila pokušavajući da izvede stoj na glavi. Ova neobična situacija izazvala je interesovanje javnosti, ali manekenka je istakla da povreda vrata nije razlog njenog odsustva sa Met Gale. Iako ovog puta nije nosila kragnu tokom dodele nagrada, potvrdila je da je i dalje u procesu oporavka, što je dodatno zaokupilo pažnju medija i obožavalaca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)