Moda

IMA VIŠE OD 95 KG ALI SIJA NA MET GALI: Obukla je najužu haljinu na svetu, dekolte kipi - a svi gledaju u jedan detalj! (FOTO)

Ešli Grejem puca od samopouzdanja!

07.05.2024 02:18

IMA VIŠE OD 95 KG ALI SIJA NA MET GALI: Obukla je najužu haljinu na svetu, dekolte kipi - a svi gledaju u jedan detalj! (FOTO)
Angela WEISS / AFP / Profimedia

Ešli Grejem je slavna plas-sajz manekenka i njenih 95 kg je nije sprečilo da zaseni stepenice Metropoliten muzeja umetnosti kao jedna od voditeljki uživo prenosa magazina Vogue sa Met Gale 2024.

Prateći glumicu Gvendolin Kristi, La La Entonija (koji je bio domaćin prošle godine) i specijalnu dopisnicu Emu Čemberlen, Ešli izveštava o modnim izdanjima svojih kolega.

U crnoj haljini Ludovika de Sen Sernena, ukrašenoj kristalima, Grejem je stigla na svečanu Met Galu. Njena interpretacija ovogodišnjeg teme "Uspavane lepotice: Ponovno oživljavanje mode" zablistala je u kompleksnom dizajnu sa zlatnim cvetnim motivima na bokovima i kontrastnom kožnom korzetu na pertlanje.

Providni delovi haljine otkrivali su Grejemovu jednostavnu crnu potpeticu ispod dugog voza haljine čiji je materijal postigao efekat nafte koja se razliva po stepenicama Meta.

- Ova haljina je pravo umetničko delo, svaki komad metala i Swarovski kristal je pažljivo ručno postavljen; 500 sati ručnog rada ušlo je u ovu izvanrednu haljinu - razumeli su zadatak, podelila je Grejem ranije na Instagramu.

Dodatno je dodala odgovarajući crni kristalni šal, koji je prebacila preko ruku i iza leđa. Među preko 20 komada nakita od Džereda koje je nosila - ukupne vrednosti preko 85.000 dolara - isticali su se prsten sa dragim kamenom u obliku kruške i asimetrični ušni snopovi sa sazvežđem različitih dijamanata. Svetlucave minđuše naglašavale su njen besprekoran stil, zajedno sa špicastim mikro šiškama.

Ešlina šminka, kao i uvek, bila je besprekorna i činio je niz blistavih zlatnih senki za oči, efektnog rumenila i sjajnih usana u cigla-crvenoj boji.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)