Moda

ŠIJE NEVEROVATNE KOMADE OD STARIH MAJICA: Kad vidite kakav je duks napravila, pašće vam vilice! (VIDEO)

U životu je uvek važno imati dobru ideju

06.04.2024 14:40

ŠIJE NEVEROVATNE KOMADE OD STARIH MAJICA: Kad vidite kakav je duks napravila, pašće vam vilice! (VIDEO)
instagram

Šivenje je jedna od veština koju ne ume svako, ali onda kada je usavrši, to je praktično do perfekcije. Dame koje su spretne sa rukovanjem šivaćom mašinom, pored osnovnih krojačkih prepravki rade i kreativan posao, stvarajući novu odeću. I dok neke krojačice za to koriste skupocene materijale, druge se odlučuju da eksperimentišu i na druge efikasnije i prihvatljive načine.

shutterstock.com

Svaka žena želi u svom ormaru kvalitetnu odeću, bilo da je šivena ili kupljena

Želeći da ponovo reciklira staru odeću kroz stvaranje nove i kreativnije, jedna influenserka je otkrila kako pravi odeću. Ona je za potrebe stvaranja novog materijala isekla sredinu običnih različitih majica koje je povezala šivenjem i od njih napravila materijal koji je koristila za šivenje. Kako bi on dobio što zanimljiviji izgled, dodala je i parčiće sa raznim desenima koji su napravili fantastičan kontrast. Pažljivim i stručnim krojenjem, ona je kreirala osnovne delove odeće, a onda je pomoću šivaće mašine završila kreativan posao. 

Na kraju je pokazala kako je sašila divan, šareni duks. Influenserku koja se bavi restauriranjem starih majica i stvari i kreiranjem nove odeće na mrežama prati skoro 20.000 ljudi. Pratioci su bili oduševljeni njenim izumom, rekavši kako kreativnost čini čuda i da se najbolji komadi stvaraju upravo sopstvenim rukama.

 

 

- Ali ovo je toliko divno...

- Neverovatno!

- Neverovatno koliki talenat posedujete!

- Kakva kreativnost!

- Ovo je toliko kul... Sviđaju mi se boje, i oblik, i sve!! Jedinstvena odeća! Odličan rad - bili su neki od komentara.

Oduševljeni korisnici Instagrama su ovoj ženi predložili da pokrene onlajn biznis i da izrađuje odeću po porudžbini. Osim toga, neki su joj predložili da patentira svoj brend i da ga plasira na tržište kroz neku modnu reviju i slično. Krojačica je u drugim objavama pokazala da njena kreativnost i inovativnost nemaju kraja, te da na isti način šije i mnoge druge komade poput haljinica, košulja i kecelja. Koliko je moguće primetiti, ona zaista uživa u svom poslu, istovremeno stvarajući nešto lepo i praktično i ispunjavajući sebe poslom u kojem uživa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)