Zanimljivosti

POZNATA LEPOTICA OBJAVILA FOTKU BEZ TRUNKE ŠMINKE: Ogrnula se bademantilom i izbacila noge - sve mami na greh! (FOTO)

Danijela Dimitrovska pozirala bez kozmetičkih proizvoda i oborila mreže.

07.05.2024 18:13

POZNATA LEPOTICA OBJAVILA FOTKU BEZ TRUNKE ŠMINKE: Ogrnula se bademantilom i izbacila noge - sve mami na greh! (FOTO)
ATA images

Voditeljka i bivša manekenka Danijela Dimitrovska redovno privlači pažnju atraktivnim izgledom i modnim izborima. Ona često počasti svoje fanove kojih na Instagramu broji 194.000, objavama što sa snimanja, što sa privatnih dešavanja. Danijela i dalje ostaje modna inspiracija mnogim ženama, a njen izbor odevnih kombinacija i modnih dodataka privlači pažnju gde god da se pojavi. 

Mnoge poznate ličnosti se utrkuju koja će da bude lepša na Instagramu uz gomilu filtera i aplikacija za ulepšavanje, ali Danijela nije jedna od njih. Ona se ne libi da pokaže lice bez šminke.

Ma koliko pojedini smatrali da su mejkap transformacije neverovatne i da dame u rukama profesionalnih šminkera postaju prave dive, Dimitrovskoj treba tek malo kozmetike da zablista.

ATA images

Danijela Dimitrovska

Voditeljka se dugo bavila manekenstvom i nije joj strano da se usnimi ili uslika bez mnogo odeće, šminke i frizure, a tako je bilo i sada. Ona je objavila video na priči na Instagramu gde se vidi kako ispija jutarnju kafu, dok na sebi ima samo beli hotelski bademantil. Danijela izgleda baš kao "devojka iz komšiluka", ali njenim fanovima nije toliku pažnju privuklo njeno lice bez trunke šminke uz vidne podočnjake, budući da su njene duge vitke noge bile u prvom planu.

- Šta sam odmarala, odmarala sam. Danas krećem "pun gas",  imam nekoliko snimanja, treba da se spakujem, normalno u poslednjem trenutku, jer sutra putujem na jednu divnu destinaciju na kojoj nikad nisam bila i veoma se radujem - napisala je ona uz video gde bosonoga uživa uz kaficu.

Instagram-printscreen-danijeladimitrovska

Danijela Dimitrovska bez šminke

Već sledeći snimak bio je onaj na kome je Danijela ona prepoznatljiva lepotica za kojom se svi okreću. Ona je i dalje bila u bademenatilu, nonšalantno prekrštenih bosih nogu, polumokre kose i šminke na kojoj dominira rozikasta nijansa rumenila.

Ona je poznata kao neko ko uglavnom bira bakarne nijanse bronzera umesto rumenila, a izgleda da joj se ova promena svidela, budući da je na snimku napisala: “Zaljubljena sam u današnji mejkap!”

BONUS VIDEO:

Komentari (0)