Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS NA PROSLAVI U BUDIMPEŠTI U NIKAD DUBLJEM DEKOLTEU I ŠLICU: "Stigla je kraljica! Razmaknite se!" (FOTO)

Dizajnerka uživa u druženju sa prijateljicama.

01.05.2024 20:20

MARIJANA MATEUS NA PROSLAVI U BUDIMPEŠTI U NIKAD DUBLJEM DEKOLTEU I ŠLICU: "Stigla je kraljica! Razmaknite se!" (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa, ne prestaje da privlači pažnju gde god da se pojavi. Atraktivna plavuša nosi sve kraće i kraće haljine, a sve češće se mogu čuti komentari kako se u šestoj deceniji i dalje oblači kao da je dvadesetogodišnjakinja. Mnogi je smatraju za jednu od najkontroverznijih ličnosti domaće javne scene, budući da redovno privlači pažnju svojim izazovnim stajlinzima.

Marijana živi na relaciji London-Beograd, ali ne pada joj teško da skone kako do najudaljenijih egzotičnih destinacija, tako i do obližnjih država, a sve zarad dobrog provoda i druženja sa prijateljicama. Nedavno je objavila fotografije iz Budimpešte, Mađarske. Zgodna kreatorka je objavila serijal od čak 10 fotografija, a na svakoj je imala širok osmeh, pa se, po svoj prilici, odlično provela.

Izbor toalete pao je na crnu malu haljinu, sa kojom nikada nema greške. Model je bio u vidu ravnog izreza u predelu dekoltea i širih bretela, a malo je reći da su Marijanine bujne grudi bile u centru pažnje. Haljina je imala i dekorativno zlatno kopčanje, dok je u donjem delu bila na preklop. Iako je dužina dosezala do kolena, dubok šlic ponovo je istakao duge noge zgodne dizajnerke. 

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus

Celokupan stajling začinila je crnim salonkama koje su imale zlatni vrh, kao i “čupavim” sakoom koji je ceo bio končan i ukrašen zlatnim dugmićima. Marijana je ponela i sat u boji zlata, crne naočare za sunce sa zlatnim detaljima, kao i masivne zlatne alke. 

Mateusova je, kao i uvek, bila na “visini zadatka”, tako da je njen dolazak predstavljao vrhunac slavlja. Dizajnerka obožava dobar provod, a nije se libila ni da zaigra i zapeva. 

- Najsrećniji ljudi nemaju najbolje za sve....Oni samo čine najbolje od svega… - stoji u opisu objave, po svemu sudeći, jedne od najsrećnijih žena, dok su joj prijateljice redom zahvaljivale na druženju.

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus

Komentari na Instagramu su odmah usledili posle ovakve objave.

- Stigla je kraljica! Razmaknite se!

- Maki, toliko si u pravu!

- Već smo te se bili uželeli na mrežama!

- Smrtonosni dekolte!

- Ljubim te tako zgodnu!

- Predivna žena, okružena lepim ženama, pun pogodak!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)