Moda

OVA HALJINA JE POBEDNICA MET GALE: Izgleda tako bajkovito, a može da bude i venčanica - ovo je umetničko delo! (FOTO)

A nosila ju je prelepa Điđi Hadid.

07.05.2024 08:44

OVA HALJINA JE POBEDNICA MET GALE: Izgleda tako bajkovito, a može da bude i venčanica - ovo je umetničko delo! (FOTO)
Angela WEISS / AFP / Profimedia

Čak i nakon što smo dobili veliki nagoveštaj na Instagramu, ništa nas nije moglo pripremiti za punu snagu Met Gala izgleda Điđi Hadid, koji je dizajnirao Tom Braun.

Haljina prelepe manekenke bila je uglavnom bela, sa strukturiranim volanima ukrašenim crnom postavom. U skladu sa temom Met Gale 2024. "Uspavane lepotice: Ponovno buđenje mode", haljina sa otvorenim ramenima bila je ukrašena trodimenzionalnim žutim ružama i zelenim listovima.

Ono što je sigurno, jeste da ova haljina nekome može da bude i venčanica iz snova.

Nije šala manevrisati ovolikom haljinom, zbog čega se Hadid pridružila grupa pomoćnika u crnim odelima da pomognu i ponesu njen obiman voz, drže njenu torbicu i asistiraju joj da se popne poznatim stepenicama Meta bez incidenata.

Hadid je imala klasičan glam pristup svojoj šminki i kosi, sa smelim crvenim usnama i uvojcima u njenom plavom bobu. Završila je jednostavnom dijamantskom ogrlicom i minđušama. Zadnji deo haljine pokazao je vezivanje korzeta i Braunov potpis na crvene, bele i plave pruge.

U intervjuu za Vogue, Hadid je rekla da je haljina napravljena od preko dva miliona perli i da je trebalo 5.000 sati rada. "Želeo je da bude dostojna muzeja", rekla je manekenka o viziji Toma Brauna.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)