Zanimljivosti

GOVORILI SU DA JE "ČUDO OD DETETA" I BILA JE MILIONERKA S 11 GODINA: Trošila je na žurke i nekretnine, a onda se njen život preokrenuo

Njen život nije bio nimalo lak.

05.05.2024 15:35

GOVORILI SU DA JE "ČUDO OD DETETA" I BILA JE MILIONERKA S 11 GODINA: Trošila je na žurke i nekretnine, a onda se njen život preokrenuo
KEN / Backgrid UK / Profimedia

Ove godine je Šarlot Čerč proslavila svoj 38. rođendan, a njen životni put obiluje nezaboravnim usponima i padovima. Kao "čudo od deteta", Šarlot je postigla izuzetan uspeh u muzičkoj industriji, osvajajući srca ogromne publike i nastupajući pred svetskim liderima. Već sa samo 11 godina bila je proglašena milionerkom, ali njen put do danas nije bio bez prepreka.

Njena karijera krenula je uzlaznom putanjom nakon nastupa u emisiji "This Morning" 1997. godine, što je rezultiralo pozivom da peva na venčanju medijskog magnata Ruperta Murdoka.

Iako je postigla ogroman uspeh, Šarlot je otkrila u nedavnom intervjuu za časopis Closer da više nije u istom finansijskom položaju kao nekada.

Šarlot je trošila nemilice

Šarlot je uživala u životu, trošeći na putovanja i nekretnine kako bi uživala u ličnom zadovoljstvu. Njena ulaganja, poput kupovine kuće u Kardifu vredne 500.000 funti i otvaranja sopstvenog bara, odražavala su njenu želju za nezavisnošću i autentičnim životnim stilom.

Na jednom putovanju na Ibicu, neviđeno je rasipala novac, trošeći 10.000 funti na zabavu za prijatelje i angažovanje ličnog vozača...

Tokom veze s velškom ragbi zvezdom Gevinom Hensonom, sa samo 20 godina, investirala je u kuću u Kardifu vrednu 500.000 funti i otvorila bar za druženja sa svojim prijateljima. Tada su bili poznati kao "Posh and Beck Of Rugby" i čak su kupili jahtu. Ipak, nakon raskida 2010. godine, i nakon što su dobili decu Rubi, Dekstera i Gevina, Šarlot je kupila Gevinu vilu s pet spavaćih soba u susedstvu kako bi ostao blizu dece.

Pronašla je mir sa novim mužem

Međutim, ove odluke nisu prošle bez finansijskih posledica, koje su uticale na njen status tokom godina.

Nakon burnih emotivnih perioda, Šarlot je pronašla ljubav i stabilnost sa suprugom Džonatanom Paulom i njihovom ćerkom Frejom. Njihova srećna porodična zajednica predstavlja novo poglavlje u njenom životu, gde se fokusirala na lični razvoj i životnu harmoniju.

Nakon prodaje glamurozne vile u Velsu, Šarlot je prihvatila promene koje su došle sa novim životnim fazama. Iako se njen finansijski status promenio, ona je pronašla unutrašnji mir i sreću gradeći stabilan život sa svojom porodicom.

Šarlot Čerč nastavlja da inspiriše svojom pričom o hrabrosti, transformaciji i prihvatanju promena koje su oblikovale njen životni put.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)