Zanimljivosti

SANDRA JE ZAVELA VREMEŠNOG KAVALIJA I RODILA MU SINA: Sada svi govore o bogatoj udovici i nasledstvu od 500 miliona (FOTO)

Priče da je sa njim zbog novca nikada nisu prestale.

13.04.2024 15:00

SANDRA JE ZAVELA VREMEŠNOG KAVALIJA I RODILA MU SINA: Sada svi govore o bogatoj udovici i nasledstvu od 500 miliona (FOTO)
Profimedia

Čuveni italijanski kreator Roberto Kavali (83) preminuo je u svom domu nakon duge i teške bolesti. Ove informacije saopštene su u petak uveče, a ceo modni svet oprostio se od ovog modnog maga.

Roberto je vodio veoma buran i ispunjen život. Njegovi modeli su bili živopisni, puni se*sepila i razdraganosti. Upravo takav je bio i on. Iz tri braka dobio je šestoro dece. Voleo je žene, život i modu. Međutim, malo ko zna da je imao tešku porodičnu priču koja je bila daleko od blještavila i luksuza u kakvom je uživao do poslednjeg daha.

- Nisam imao lako detinjstvo. Moj otac je bio sa Nemcima jula 1944, u napadu na Kastelnuovo dei Sabioni. Bio je geometar, radio je u rudniku u Valdarnu... Nisam govorio do svoje 18. godine. Međutim, život je bio ljubazan prema meni i za sve sam nagrađen -  rekao je rekao je svojevremeno.

 

 

Kada je sa 45 godina mlađom partnerom Sandrom Nilson dobio svoje šesto dete odlučio je da mu da ime po svom tragično nastradalom ocu. 

- Beba, koja je rođena pre nedelju dana u Firenci, je divna i bilo je zaista emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac, koga su nacisti streljali kada sam imao četiri godine - rekao je Roberto za magazin Novela 2000. godine.

Roberto je u vezi sa Sandrom od 2008, a nekoliko godina kasnije navodno joj je kupio privatno ostrvo u Švedskoj, vredno 2,2 miliona funti, koje uključuje luksuznu vilu sa četiri spavaće sobe, kolibu za lov, bazen, golf teren za golf, piše Mondo.

Od početka njihove veze spekulisalo se da je ova lepotica sa njim isključivo zbog novca, te da tu ljubavi nema. Sada, kada je Roberto preminuo, veruje se da će Sandra ostvariti svoje planove i zgrabiti njegovo bogatstvo koje se procenjuje na oko 500 miliona dolara.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)