Strast Nisam ni znala da je muž slušao "prenos" moje "akcije" s komšijom: Ono što mi je posle rekao, boli više od razvoda! 22:30
Vesti Supruga je prvi put posle 8 godina videla njegovo lice: Odmah je tražila razvod, 6 miliona ljudi u neverici! (VIDEO) 21:30
Brak i veze Posle 30 godina braka, supruga mu je priznala da ga vara decenijama, a onda ga je dokrajčila najvećom TAJNOM 17:30
Strast Supruga mi je priznala da ima ljubavnika, ali neće da ga ostavi! Kada mi je rekla ZAŠTO, umalo se nisam onesvestio! 20:45
Strast Najbizarniji bračni zaplet: Supruga me je prevarila sa svojim šefom, a onda sam ja oženio njegovu ćerku! 22:00
Ispovesti Posle 22 godine braka sam PREVARILA MUŽA: Svaki put kad vidim ljubavnika osećam kao da letim! 21:01
Brak i veze TRI GODINE NISAM VIDEO SUPRUGU NAGU! A onda sam uleteo dok se tuširala, i sada znam šta krije od mene 22:35
Zanimljivosti E, da je moj muž Pirs Brosnan: Zašto žene u Srbiji harizmatičnog Bonda doživljavaju kao BOGA (FOTO) 14:01
Zanimljivosti SUPRUGA BRUSA VILISA OTKRILA SVE O STANJU MUŽA: Detalji strašne bolesti s kojom se bori glumac, samo ovo joj daje snagu! 14:20
Zanimljivosti OVIH 10 ČINJENICA SIGURNO NISTE ZNALI O KAMILI: Evo koliko je tačno starija od kralja i šta je dobila od kraljice kad se udala za Čarlsa! 15:01
Brak i veze DIVNA SUPRUGA ME JE NEGOVALA DOK SAM SE BORIO SA RAKOM, SADA HOĆU DA SE RAZVEDEM: Njoj dugujem život, ali OVO moram da uradim! 21:00
Vesti MUŽ JE MENI IZA LEĐA TAJNO PROMENIO IME NAŠE BEBE: Kad sam videla po kome ju je nazvao, odmah sam tražila razvod! 20:00