Roditeljstvo SLIKALA JE ĆERKU U TOALETU KAKO STOJI NA WC ŠOLJI MISLEĆI DA SE IGRA: Kad joj je dete objasnilo o čemu se radi - istina ju je SLOMILA! 13:55
Vesti PRIŠLA SAM KOLIMA I KAD SAM HTELA DA SE UHVATIM ZA KVAKU, VRISNULA SAM OD ŠOKA! Ono što je ova žena ugledala ledi krv u žilama! (FOTO) 13:20
Roditeljstvo RODILA SAM ĆERKU SA 48 GODINA: Sada imam blizu 54, a moja ćerka ne prestaje da mi postavlja najtužnije pitanje - jeziv osećaj! 12:40
Odrasli DR ANĐELA UPOZORAVA: OVO SU 3 NEPOGREŠIVA SIMPTOMA RAKA GRLIĆA MATERICE: Jedan je očigledan odmah nakon intimnog odnosa! 12:03
Odrasli PRABABU OD 76 GODINA HITNO ODVEZLI U BOLNICU ZBOG VRTOGLAVICE! Ali onda je lekar došao kod starice sa šokantnom vešću: Postaćete majka! (VIDEO) 11:25
Roditeljstvo DEVOJČICA JE POČELA ČUDNO DA SE PONAŠA KAD IDE KOD MAJKE: Maćeha ju je svaki put zaticala u strašnom stanju, pa ubrzo otkrila JEZIVU ISTINU! (VIDEO) 11:02
Horoskop 4 HOROSKOPSKA ZNAKA IZDAĆE VAS KAD TO NAJMANJE OČEKUJETE: Nepouzdani su i na njih retko kad možete da se oslonite! 10:01
Vesti OVAJ ČOVEK JE NAPRAVIO 1.000 DECE: Ali nakon što je otkriveno šta radi svi su zanemeli i sad CEO SVET želi da mu stane na put 09:35
Odrasli SRBI TAMANE OVU NAMIRNICU, A TIME POVEĆAVAMO RIZIK DA OBOLIMO OD DEMENECIJE: Što je više jedemo, to nam mozak brže stari 09:30
Slatkiši OVAKAV KOLAČ ZNALE SU DA SPREME SAMO NAŠE BAKE, od njega miriše cela kuhinja! Slatkiš sa suvim voćem idealan je za najhladnije dane! 09:01
Dete POSLALI DEVOJČICU KUĆI, REKLI SU RODTELJIMA DA IMA GRIP: Očajna majka je kod kuće pretražila simptome i hitno vratila dete u bolnicu!! 08:20
Odrasli OVO SU PIĆA ZBOG KOJI ĆETE ODMAH TRČATI U TOALET: Teraju na pražnjenje bešike čak i kad nije puna! 07:40