Prirodom do zdravlja OVO POVRĆE JE RIZNICA ZDRAVLJA: Spašava srce, snižava pritisak, reguliše holesterol, a tek da vidite koliko ima vitamina! 15:10
Ispovesti KADA JE MLADA VIDELA KO JE DOŠAO NA NJENO VENČANJE TIM OSOBAMA JE NAPLATILA HRANU I PIĆE: Žestoko je kaznila one koji nisu mogli da ispoštuju OVO pravilo 14:20
Odrasli OVO VOĆE IMA NAJVIŠE ŠEĆERA TVRDI DR STANKOVIĆ: Munjevitom brzinom od njega skače šećer u krvi, konzumirajte ga u minimalnim količinama 14:06
Kosa NAJBOLJI SAVETI ZA STILIZOVANJE KOSE - uz ove trikove neće leteti na sve strane, ovakva četka je KLJUČ 13:31
Odrasli EVO ZAŠTO NE MOŽETE DA SMRŠATE - navike koje usporavaju metabolizam i otežavaju gubitak svakog grama 12:45
Odrasli OVAJ BRZI TEST RUKAMA OTKRIVA TUMOR NA MOZGU, tvrdi doktor: Ljudi masovno isprobavali, pa stigla ŠOK dijagnoza - možete ga uraditi sami kod kuće 12:01
Zanimljivosti HALE BERI POKAZALA DA SU PEDESETE DRUGA MLADOST - utegla se u nikad užu haljinu i prikazala savršene noge: Jedan detalj je ukrao šou (FOTO) 10:21
Vesti KADA SAM IMALA SAMO DVE GODINE, OTAC ME JE OSTAVIO: Godinama kasnije primila sam anonimni poziv i čula reči - dođite po svoje bogatstvo! 09:40
Horoskop ONI SU NAJGORI VOZAČI U HOROSKOPU - A UVERENI SU DA NEMA BOLJIH: Kada su na putu, bolje se sklanjajte! 09:01
Odrasli OVU NAMIRNICU NIKAKO NE JEDITE ZA DORUČAK - RAZARA ŽELUDAC, može da izazove čir i gastritis! A mnogi ne mogu da zamisle jutro bez nje... 08:30
Vesti RADOMIR IZ ZAJEČARA JE 15 GODINA ODGAJAO ĆERKU NE SLUTEĆI ISTINU: Pijanstvo brata otkrilo je jezivu istinu - morao je da donese najtežu odluku u životu! 08:29