Odrasli UKOLIKO OVAKO PRIPREMATE DORUČAK, RIZIKUJETE DA DOBIJETE SRČANI UDAR I ŠLOG! Stručnjaci upozoravaju: Čuvajte se jedne hemikalije! 06:45
Odrasli OVAJ AKSESOAR NOSIMO SVAKI DAN, A MOŽE DA POVEĆA RIZIK OD RAKA: Što je skuplji - to je gore po nas! 06:10
Strast LJUDI U OVIM GODINAMA NAJREĐE IMAJU ODNOSE i, ne, to nisu najstariji! Ovo ih muči - ŠOK PODACI 23:01
Strast MOJA ROĐAKA I JA SMO KAO TINEJDŽERI BILI POPUT ZEČEVA, DOHVATILI BI SE GDE BI STIGLI: Sada smo oboje u braku, ali od jedne stvari nismo odustali! 22:15
Ispovesti IMALI SMO SAVRŠEN SASTANAK, ALI ODMAH POTOM MI JE POSLAO JEZIVU PORUKU: Imao je bizaran zahtev - zanemela sam! 21:30
Zanimljivosti ONA JE IMALA 21 GODINU, A ON 81 - I ZLOSTAVLJAO JU JE U ČUVENOJ VILI! Otkrivena jeziva istina o zečicama: Pre intime nas je mazao uljem od kog smo dobijale infekciju, a OVO nam je tražio! 20:45
Odrasli OVO SU ZNACI SENILNOSTI KOJI SU SE JAVLJALI KOD BAJDENA - ima ih 7, a jedan je bio kap koja je prelila čašu! Konačno otkriveno od čega JOŠ BOLUJE! (VIDEO) 20:10
Ispovesti RAZMENJIVALI SMO VRUĆE PORUKE I ODLUČILA SAM DA GA POČASTIM: Ispunila sam mu želju, ali sad se KAJEM - nikada ne radite ovo! 19:41
Roditeljstvo DVOGODIŠNJA DEVOJČICA NESTALA IZ DVORIŠTA! Majka je neutešna: "Nikada se nisam molila, ali sada se molim!" (VIDEO) 19:05
Odrasli STALNO JE SANJAO JEDAN ISTI JEZIV SAN - I POTOM OSTAO PRIKOVAN ZA BOLNIČKI KREVET: Sve je bio simptom OVE BOLESTI, iako su lekari rekli da je zdrav! 18:35
Odrasli DOKTORKA JOVANA PEŠIĆ OTKRILA ŠOKANTNU STVAR O SODI BIKARBONI: "Nikako je ne savetujem", a evo kako proizvodi koje sami pravimo mogu da nam unište kožu! (VIDEO) 18:01
Mace PRIMETILA JE DA JOJ JE ĆERKA TIHA - KADA JE PROVIRILA U SOBU SKAMENILA SE: Mačka je ležala izvrnuta na leđima, žena je vrisnula shvativši šta se dešava! (VIDEO) 17:20