Prirodom do zdravlja 30 DANA SAM PIO 3 LITRA VODE DNEVNO I OSETIO SAM ŠOK PROMENU: Ovo nije mogao ni da pretpostavi! 15:30
Citat dana Naučio sam da ne ispravljam ljude, čak i kada znam da nisu u pravu. Teret da sve bude savršeno nije na meni. Svet je vredniji od savršenstva. 15:18
Zanimljivosti ISPLIVALA FOTOGRAFIJA MILORADA MILINKOVIĆA KOJA KIDA DUŠU: Nastala je u vreme braka s Jelenom Đukić, komentar ispod nje SVE GOVORI! (FOTO) 13:47
Strast OVAKO IZGLEDA JEDAN OD 1.000 MUŠKARACA KOJI JE ČEKAO U REDU DA IMA ODNOS SA BONI BLU! Otkrio je jezive detalje tog čina: Kad sam to ugledao u sobi, pripala mi je muka! (FOTO) 13:12
Vesti TROVALA SOPSTVENU BEBU DA BI POVEĆALA PRATIOCE NA INSTAGRAMU: Ovo je majka influenserka iz pakla, pogledajte šta je radila prilikom hapšenja! (FOTO, VIDEO) 12:14
Ispovesti TETOVAŽA NA ZGLOBU MILENE POPOVIĆ KRIJE VEČNU USPOMENU! Evo zašto njeni roditelji nisu hteli da čuju za vezu s Oliverom - malo poznati detalji ljubavi koja je tragično skončala 2018! 11:26
Dete KANADSKI LEKARI ŽELELI DA SKINU NAŠEG DVOGODIŠNJEG SINA SA APARATA: Hteli su njegove organe! (VIDEO) 10:40
Zanimljivosti KRAJ BRAKA? Svetom odjeknula vest da se razvode Barak i Mišel Obama, važili su za jedan od najskladnijih parova na planeti! 10:12
Horoskop NAJSREĆNIJI SU KADA SU SAMI i ne očajavaju zbog toga: Ovi horoskopski znaci su najbolji bez ljubavi i partnera - tek tada pokažu pravo lice 10:01
Vesti ŠTA SE DEŠAVA SA MOZGOM KAD SRCE PRESTANE DA KUCA: Naučnici dali konačan odgovor - od ovoga podilazi jeza! 09:30
Zanimljivosti VESNA MILIĆ, ŽENA KOJU JE DO SMRTI VOLEO MILORAD MILINKOVIĆ, POVUKLA DRASTIČAN POTEZ POSLE SAHRANE: Isplivale dosad neviđene fotografije čuvenog tragača! (FOTO) 09:05
Jela bez mesa NAJBOLJI RECEPT ZA SALATU OD KISELOG KUPUSA: Ovakvu još niste probali, sigurni smo! 09:01