Telo PEVAČICA KOJU SMO OBOŽAVALI PRE 20 GODINA NE LIČI NA SEBE: Posle nervog sloma usred nastupa se povukla, a sad pozira u kupaćem i SVI SU U ŠOKU zbog ovog tela! (FOTO) 21:45
Zanimljivosti NOVA FOTOGRAFIJA TAMARE VUČIĆ DIRNULA JE MNOGE PRAVO U SRCE: A tek poruka koju je uz nju objavila - ostavlja bez teksta! (FOTO) 20:05
Foto dana Nove sandale "bosa noga" brenda Balensijaga koštaju 450 dolara, da li biste ih nosili? 19:53
Odrasli UDOVICA JE GLEDALA SLIKE SA SVOG VENČANJA: Nije ni slutila šta će na njima ugledati posle toliko vremena - SLOMILA SE OD BOLA! (FOTO) 19:45
Zanimljivosti DONALD TRAMP JE BIO TOLIKO NEMIRAN DA SU MORALI DA GA UPIŠU U VOJNU ŠKOLU: Ovo obrazovanje ima, a zbog jedne osobe nikada ne pije alkohol! (FOTO) 19:10
Odrasli OVAJ ČOVEK IMAO JE EREKCIJU ČAK 30 SATI! Ali tek kada je došao u bolnicu usledile su prave muke, lekari su unezvereno gledali u taj prizor! 18:30
Dijeta BILA SAM OČAJNA ZBOG DEBLJINE, BOLEO ME JE SVAKI DEO TELA: A onda sam u 55. godini neočekivano otkrila kako da smršam - za 12 nedelja izgubila sam 18kg! (FOTO) 17:50
Moda MINJA MILETIĆ VODILA EMISIJU U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU: Najuža suknja svima presekla dah, a kada je prošetala po studiju... (VIDEO) 17:10
Vesti KUPILA JE POLOVNU TORBU ZA SAMO 3 DOLARA! Kad ju je uzela u ruke, bila je preteška, a šok je usledio tek kad je u nju zavukla ruku: Osetila sam nešto tvrdo i prenerazila se! 16:30
Zanimljivosti OTKRIVAMO: ŠTA ĆE MELANIJA OBUĆI ZA TRAMPOVU INAUGURACIJU 20. JANUARA? Moćna kombinacija sa jasnom porukom! 15:56
Brak i veze BOLESNA JE OSTAVILA DEČKA DA UTEŠI NJENU DRUGARICU KOJA JE IMALA PROBLEM: Kada je ušla u sobu, naišla je na ŠOK scenu, ali njena reakcija je još šokantnija! (VIDEO) 14:37