Brak i veze ZALJUBIO SE U 14 GODINA MLAĐU ĆERKU SVOG PRIJATELJA! Petar Grašo živi modernu bajku, a njegov brak je izazvao histeriju 15:05
Vesti KADA JE IZGURALA BEBU NA POROĐAJU LEKARI SU PRIMETILI JOŠ NEŠTO UNUTRA: Prvo su mislili da su blizanci, a onda je krenula DRAMA i borba 15:23
Ispovesti POZVALA ME JE TRUDNICA KOJA JE IŠLA NA POROĐAJ: Tražila je mog dečka, mislim da se nikad neću oporaviti od onoga što mi je rekla! 20:50
Zanimljivosti OVAKO IZGLEDA LUKS MESTO GDE ĆE SE PORODITI ŽIZEL BUNDŠEN! Vredi 11 miliona dolara - NESTVARNO! (FOTO) 11:15
Odrasli MISLILA SAM DA IMAM ZATVOR, POSLALA SAM TATU PO LAKSATIV: Nakon 20 minuta stigla je hitna i odvela nas na posmatranje 21:45
Strast IMALA SAM ODNOS ČETIRI SATA POSLE POROĐAJA: Mnogi su u šoku, ali ja znam zašto se to desilo (FOTO) 11:40
Vesti POROĐAJ JE KRENUO RANIJE, a kada je na svet donela bebu, zanemela je! Devojčica je bila toliko neobična da je majka mislila da se nikada neće promeniti! (FOTO) 12:42
Roditeljstvo DRŽAO JE KONCERT, A ONDA ZAČUO VRISAK SVOJE TRUDNE ŽENE: Ostavio je publiku, u autobusu se odvijala prava drama, a onda se vratio na binu i rekao OVO! (FOTO) 14:26
Brak i veze "MUŠKARCI, NE PRISUSTVUJTE POROĐAJU, DESIĆE VAM SE NEŠTO STRAŠNO"! Poznati voditelj je ovim stavom izazvao neviđeni haos: "Čoveče, ti ne treba da budeš otac" 18:40
Brak i veze USKORO TREBA DA SE PORODIM, A ZAHTEV MOJE SVEKRVE ME JE ZAPREPASTIO: Mnoge žene su prošle kroz istu muku! 22:45
Zanimljivosti MARIJA KILIBARDA OTKRILA ZAŠTO JE ON NIKAD NIJE ZAPROSIO: Atraktivna voditeljka na svet mu je donela ćerkicu, ali još nisu izgovorili sudbonosno "da"! 16:31
Roditeljstvo MILICA MILIONERU RODILA PETORO DECE: Ispilivale sumnje da je imala surogat majku - ovako je svima zapušila usta! (VIDEO) 18:00