Odrasli TOKOM CARSKOG REZA JE ODJEDNOM POSIVELA: Lekari su je oživljavali 45 minuta, a onda je ugledala muža: Ono što joj je saopštio zauvek joj je promenilo život! (FOTO, VIDEO) 14:01
Zanimljivosti GLUMICA SE PORODILA PRE ŠEST DANA - sada već pozira u vešu: Svi gledaju u ovaj detalj na nogama (FOTO) 10:20
Roditeljstvo SVI SU MISLILI DA OVAJ TATA PLAČE ZATO ŠTO PRVI PUT VIDI SVOG SINA: Razlog za suze je nešto sasvim drugo, srce će vam prepući kad čujete zašto 20:30
Vesti PRIŠLI SU INKUBATORU S PREVREMENO ROĐENOM BEBOM I SKAMENILI SE: Ni lekari nisu mogli da zadrže suze zbog ovog prizora, kako ovo da objasne?! (FOTO) 11:59
Odrasli BROJ SLUČAJEVA AUTIZMA SE UTROSTRUČIO, UZROK SE NALAZI I U STVARI KOJU KORISTIMO SVAKODNEVNO: Evo koja deca su najugroženija 14:55
Brak i veze ZALJUBIO SE U 14 GODINA MLAĐU ĆERKU SVOG PRIJATELJA! Petar Grašo živi modernu bajku, a njegov brak je izazvao histeriju 14:05
Vesti KADA JE IZGURALA BEBU NA POROĐAJU LEKARI SU PRIMETILI JOŠ NEŠTO UNUTRA: Prvo su mislili da su blizanci, a onda je krenula DRAMA i borba 14:23
Ispovesti POZVALA ME JE TRUDNICA KOJA JE IŠLA NA POROĐAJ: Tražila je mog dečka, mislim da se nikad neću oporaviti od onoga što mi je rekla! 19:50
Zanimljivosti OVAKO IZGLEDA LUKS MESTO GDE ĆE SE PORODITI ŽIZEL BUNDŠEN! Vredi 11 miliona dolara - NESTVARNO! (FOTO) 10:15
Odrasli MISLILA SAM DA IMAM ZATVOR, POSLALA SAM TATU PO LAKSATIV: Nakon 20 minuta stigla je hitna i odvela nas na posmatranje 20:45
Strast IMALA SAM ODNOS ČETIRI SATA POSLE POROĐAJA: Mnogi su u šoku, ali ja znam zašto se to desilo (FOTO) 09:40
Vesti POROĐAJ JE KRENUO RANIJE, a kada je na svet donela bebu, zanemela je! Devojčica je bila toliko neobična da je majka mislila da se nikada neće promeniti! (FOTO) 10:42