Roditeljstvo OSETILA JE NESNOSAN BOL, POROĐAJ JE POČINJAO, A BEBI SE OBMOTALA PUPČANA VRPCA OKO VRATA! Vrištala je i dozivala doktora, a kad je videla u kakvom je on stanju doživela je ŠOK! (VIDEO) 18:53
Odrasli LEKARI SU JE PORODILI I UBRZO POTOM ZANEMELI OD ŠOKA - našli su još nešto JEZIVO u njenom telu: "Vodite je odmah u operacionu salu"! 17:01
Odrasli PROBUDILA SAM SE IZ KOME I REKLI SU MI DA SAM SE PORODILA, JA SE TOGA NE SEĆAM: Doneli su mi dete i ja sam se izbezumila 19:55
Odrasli PRED POROĐAJ JE OSETILA 2 KLJUČNA SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kada se naglo pojavio i treći otišla je na skener i lekari su ugledali UŽAS u njenim grudima! 15:01
Zanimljivosti GLUMICA JE ŠOKIRALA SVET KADA SE UDALA ZA SVOG POLUBRATA - a sada su otišli i korak dalje! Svi zanemeli zbog slika iz bolnice! (FOTO) 15:11
Odrasli PREMINULA MAJKA PETORO DECE DAN NAKON POROĐAJA: Doktori je pustili da iskrvari, ona ih molila jedno 19:30
Dete DEVOJČICA RODILA S 5 GODINA, A NE ZNA SE KO JE OTAC: Sin odrastao misleći da mu je ona sestra, MONSTRUOZNA TAJNA još nije otkrivena, a ovo je najstrašniji detalj! 19:30
Roditeljstvo OVA ŽENA RODILA JE DVE MEGA BEBE: Kada ih vidite, neće vam biti dobro, priznala je: "Ne znam kako sam ovo preživela!" (FOTO) 18:30
Zanimljivosti ANA RAJKOVIĆ POKAZALA TELO POSLE TREĆEG POROĐAJA, ALI OVO NIJE OČEKIVALA - usledio je brutalan komentar: "Traumirate žene", a onda je i žena fudbalera sve iznenadila! 12:01
Roditeljstvo PRISUSTVOVAO JE ŽENINOM POROĐAJU, ALI NIKO NIJE OČEKIVAO OVAKVU REAKCIJU: Odjednom je nastupio haos, lekari su potrčali, začula se vriska... (VIDEO) 20:15
Roditeljstvo TOKOM TRUDNOĆE JE ODBILA SVE LEKOVE, PREGLEDE I ULTRAZVUK! Kada je došla na porođaj, sve se promenilo - 30 mučnih sati, a onda ŠOK zbog kog je doktorka ostala paralisana! (VIDEO) 10:40
Roditeljstvo DOK JE RAĐALA TROJKE DOKTORA JE ODJEDNOM OBLIO ZNOJ: U stomaku se 9 meseci krilo još nešto, ona je prvi slučaj za čitav vek! 21:15