Roditeljstvo REAKCIJA OVOG OCA NA POROĐAJU JE H-A-O-S! Pokušao da pobegne, a evo kako su ga zaustavili 16:40
Lice OSETILA JE KONTRAKCIJE PRED POROĐAJ I DOHVATILA ŠMINKU: Mnogi su je osudili, ali kad je otkrila razlog svi su zanemeli! (VIDEO) 12:30
Mace TRUDNICA JE PRONAŠLA NAPUŠTENU MAČKU: Šok je usledio kad je životinju odvela kod veterinara! (FOTO) 11:51
Zanimljivosti "ČUDESNA ŽENA" RODILA JE ČETVRTO DETE: Slavna glumica se porodila u tajnosti, a ćerki dala ime koje nosi veliku simboliku! (FOTO+VIDEO) 19:35
Ispovesti DOK SE PORAĐALA, SUPRUGOVE REČI DOVELE SU JE DO SUZA: Nikad mu to nije zaboravila, a onda je usledila osveta! 19:10
Roditeljstvo ISPOVEST ŽENE O MUKAMA TOKOM POROĐAJA: "Rekla mi je da sam glupača pa sam je momentalno izbacila iz sale!" (FOTO) 09:00
Brak i veze BILA JE RAZDVOJENA OD SUPRUGA 7 MESECI TOKOM TRUDNOĆE: Tik pred porođaj saznala je vesti o svom vojniku zbog koje ceo internet plače (VIDEO) 18:02
Roditeljstvo SVEKAR I SVEKRVA IMALI SU NIZ ZAHTEVA OD SNAJE UOČI NJENOG POROĐAJA: Kad je otkrila šta su sve tražili nastala je bujica komentara, cela porodica se umešala (FOTO) 10:40
Roditeljstvo UDATA JE ZA MILIONERA I PLANIRA DA NA POROĐAJ IDE U BRENDIRANIM ŠTIKLAMA: "Neću da me beba vidi u ružnom izdanju" (VIDEO) 19:00
Roditeljstvo HANA JE BILA UVERENA DA NE MOŽE DA ZATRUDNI: "Probudio me je bol u stomaku, kad sam stigla u bolnicu šokirala sam se kad su mi rekli da treba da se porodim!" (VIDEO) 18:01
Roditeljstvo „PORODILA SAM SE ZA SAMO 40 SEKUNDI“: Planirala je da ide na epidural, a onda ju je iznenadio Fergusonov refleks i ubrzo je držala bebu u naručju (FOTO) 09:00
Roditeljstvo ULOGA OCA TOKOM DOJENJA I SPAVANJA BEBA JE KLJUČNA: Ovaj pristup novorođenčetu je od velikog značaja, pogledajte šta kaže najnovija studija! 13:00