Roditeljstvo NIKADA NIJE IŠLA NA ULTRAZVUK ILI URADILA BILO KOJE DRUGE TESTOVE: Evo koliko je dece rodila i na koji način, njeni stavovi će vas zapanjiti! (VIDEO) 18:01
Odrasli JEDAN ZNAK UKAZIVAO JE NA TO DA DOŽIVLJAVAM INFARKT: A lekari su mislili da imam problem sa želucem i da sam anksiozna, OBRATITE PAŽNJU NA TAJ SIMPTOM! 16:01
Roditeljstvo ŠOK I NEVERICA: "Progovorila" beba stara samo 10 nedelja, a reakcija roditelja je urnebesna! (VIDEO) 08:15
Ispovesti "MAJKE KOJE KORISTE PORODILJSKO SU LENJE": Atraktivna plavuša izazvala buru na internetu tvrdeći da se vratila na posao 5 dana posle porođaja, a o njenom radnom mestu svi bruje! (FOTO) 17:01
Roditeljstvo RODILA JE TROJKE U 23. NEDELJI A PORAĐALA SE VIŠE OD 5 DANA: Uprkos lošim prognozama, mali heroji su pobedili (FOTO/VIDEO) 11:00
Odrasli TINEJDŽERKA JE U TRUDNOĆI SAZNALA DA BOLUJE OD RAKA: Odbila je hemoterapiju kako bi uspela da rodi sina a onda su usledile užasne vesti (FOTO/VIDEO) 19:55
Horoskop BIKOVI SU BRIŽNI, RAKOVI TRADICIONALNI: Astrologija otkriva kakvi su očevi prema horoskopskom znaku 09:01
Zanimljivosti TIJANA DAPČEVIĆ NAKON TEŠKIH MUKA NIKAD IZAZOVNIJA: O ovoj pevačicinoj transformaciji svi govore, neverovatno šta je uradila! (FOTO) 13:02
Roditeljstvo MAJKA SAM DVOJE DECE I ŽALIM ZBOG TOGA, nedostaje mi moj život od pre! Jedna žena podelila je svoja osećanja sa svetom i izazvala salve reakcija, šta vi kažete? 18:01
Roditeljstvo MAJKA JE DIZALA TEGOVE TOKOM ČITAVE TRUDNOĆE: Lekari umalo nisu pali u nesvest kad su izvadili bebu, tako nešto nikad nisu videli (FOTO/VIDEO) 14:05
Roditeljstvo MISLILA SAM DA IMAM KAMEN U BUBREGU, ali lekari su me snimili i ostali bez reči: Nisu mogli da veruju u ono što vide u meni! (FOTO) 17:01
Roditeljstvo REKLI SU MI DA ĆE MI SIN NA ROĐENJU IMATI 4 I PO KILOGARAMA, doživela sam šok kada sam ga ugledala! Snimak govori više od 1.000 reči i lekari zanemeli (FOTO/VIDEO) 18:01