Odrasli TINEJDŽERKA JE U TRUDNOĆI SAZNALA DA BOLUJE OD RAKA: Odbila je hemoterapiju kako bi uspela da rodi sina a onda su usledile užasne vesti (FOTO/VIDEO) 18:55
Horoskop BIKOVI SU BRIŽNI, RAKOVI TRADICIONALNI: Astrologija otkriva kakvi su očevi prema horoskopskom znaku 08:01
Zanimljivosti TIJANA DAPČEVIĆ NAKON TEŠKIH MUKA NIKAD IZAZOVNIJA: O ovoj pevačicinoj transformaciji svi govore, neverovatno šta je uradila! (FOTO) 12:02
Roditeljstvo MAJKA SAM DVOJE DECE I ŽALIM ZBOG TOGA, nedostaje mi moj život od pre! Jedna žena podelila je svoja osećanja sa svetom i izazvala salve reakcija, šta vi kažete? 17:01
Roditeljstvo MAJKA JE DIZALA TEGOVE TOKOM ČITAVE TRUDNOĆE: Lekari umalo nisu pali u nesvest kad su izvadili bebu, tako nešto nikad nisu videli (FOTO/VIDEO) 13:05
Roditeljstvo MISLILA SAM DA IMAM KAMEN U BUBREGU, ali lekari su me snimili i ostali bez reči: Nisu mogli da veruju u ono što vide u meni! (FOTO) 16:01
Roditeljstvo REKLI SU MI DA ĆE MI SIN NA ROĐENJU IMATI 4 I PO KILOGARAMA, doživela sam šok kada sam ga ugledala! Snimak govori više od 1.000 reči i lekari zanemeli (FOTO/VIDEO) 17:01
Roditeljstvo DVA SATA JE SPREMALA VEČERU ZA PORODICU, a kada je ušla u trpezariju zatekla je scenu koja ju je porazila! Ovaj video obišao je svet! 16:01
Roditeljstvo IMAM PETORO DECE I NIKADA NISAM KORISTILA PELENE: Ovo je prljavija, ali ispravnija metoda, neki me osuđuju, drugi mole za savet! (FOTO) 15:01
Dete KADA SE RODILA OVA BEBA KONSTATOVANO JE SAMO DA IMA MNOGO KOSE: Niko nije obratio pažnju na to zašto ona ne ispušta glas, usledio je šok! (VIDEO) 15:01
Dete MISLILA SAM DA SU MODRICE NA STOMAKU MOGA SINA OD PADA, ove simptome nikako ne smete da ignorište! Priča hrabre mame dira pravo u srce! (FOTO) 15:01
Roditeljstvo IZGUBILI SU DVE BEBE, A ONDA KONAČNO DOBILI PRILIKU DA UGLEDAJU SVOJE PRVO DETE: Video koji dira pravo u srce! 21:10