Roditeljstvo DVA SATA JE SPREMALA VEČERU ZA PORODICU, a kada je ušla u trpezariju zatekla je scenu koja ju je porazila! Ovaj video obišao je svet! 17:01
Roditeljstvo IMAM PETORO DECE I NIKADA NISAM KORISTILA PELENE: Ovo je prljavija, ali ispravnija metoda, neki me osuđuju, drugi mole za savet! (FOTO) 16:01
Dete KADA SE RODILA OVA BEBA KONSTATOVANO JE SAMO DA IMA MNOGO KOSE: Niko nije obratio pažnju na to zašto ona ne ispušta glas, usledio je šok! (VIDEO) 16:01
Dete MISLILA SAM DA SU MODRICE NA STOMAKU MOGA SINA OD PADA, ove simptome nikako ne smete da ignorište! Priča hrabre mame dira pravo u srce! (FOTO) 16:01
Roditeljstvo IZGUBILI SU DVE BEBE, A ONDA KONAČNO DOBILI PRILIKU DA UGLEDAJU SVOJE PRVO DETE: Video koji dira pravo u srce! 22:10
Roditeljstvo ŠETALA JE S DETETOM, A ONDA JE ONO KROZ POKLOPAC UPALO U KANALIZACIONI ŠAHT: Dramatičnu scenu snimila je kamera, majka je uradila nešto nečuveno! (VIDEO) 17:06
Dete OVO SU NAJČEŠĆE GREŠKE KOJE PRAVITE KADA VAM DETE IMA TEMPERATURU: Pedijatar upozorava na 3 stvari koje svaki roditelj u Srbiji radi! 14:02
Roditeljstvo OVO SU 92 RAZLOGA ZBOG KOJIH NE ŽELIM DA IMAM DECU! Nina je svojim šokantnim spiskom podigla javnost na noge! (FOTO/VIDEO) 16:01
Roditeljstvo DEVOJČICA OČITALA LEKCIJU SVOM SEBIČNOM OCU: Nakon što je sam pojeo ceo ručak, ćerkica mu je priredila "osvetu" koja nije bila nimalo slatka! (VIDEO) 15:01
Roditeljstvo OVA DEVOJČICA OPSEDNUTA JE LUTKOM KOJA IZAZIVA JEZU: Ne zna se da li su strašnije njene oči, lik ili smeh, da li biste vi ovo kupili svom detetu? (FOTO) 18:01
Roditeljstvo BRAVO, MAMA! Podvig ove žene koja je rodila blizance, pa trojke oduševio je planetu! (VIDEO) 19:01
Zanimljivosti ŽELELI SU DECU DA SKLONE OD KRALJEVSKE PORODICE: Otkriven tajni plan Megan Markl i princa Harija, isplivali svi detalji! 20:02