Roditeljstvo DEVOJČICA JE KRENULA NA PRVI ČAS KARATEA: Ono što je uradila sve je nasmejalo do suza! (FOTO/VIDEO) 14:58
Roditeljstvo RODILA SAM MU JEDNE BLIZANCE, PA SU DOŠLI I DRUGI: On je potom uradio nešto nečuveno i nikada više nije postavio nijedno pitanje u vezi sa njima! (VIDEO) 14:01
Roditeljstvo NIKADA NE GOVORITE DETETU DA PRESTANE DA PLAČE! Evo šta se možda krije iza negovog stanja! 09:01
Roditeljstvo ONA OVAKO NOSI BEBU I SVI SU ZBOG TOGA ŠOKIRANI! Tiktokrka privlačila poglede gde god se pojavila, ali da li je ovo stvarno neobično? (VIDEO) 19:01
Roditeljstvo ONI IMAJU DESETORO DECE, A OVAKO IM IZGLEDA JEDAN OBIČAN DAN: Postoji posao koji im je poseban izazov i u njemu svi učestvuju! (VIDEO) 16:01
Ostali ljubimci MALIŠAN JE PROMOLIO GRAVU KROZ OGRADU I DOZIVAO KONJE: Sjurili su se ka njemu, a onda se desio trenutak koji su svi gledali u jednom dahu(FOTO/VIDEO) 19:06
Telo NE MOŽETE NI DA ZAMISLITE KAKVU TAJNU KRIJE OVA ŽENA: Sve je u redu dok se ne okrene s boka, onda sledi pravi šok!! (VIDEO) 13:01
Roditeljstvo NIKADA NIJE IŠLA NA ULTRAZVUK ILI URADILA BILO KOJE DRUGE TESTOVE: Evo koliko je dece rodila i na koji način, njeni stavovi će vas zapanjiti! (VIDEO) 17:01
Odrasli JEDAN ZNAK UKAZIVAO JE NA TO DA DOŽIVLJAVAM INFARKT: A lekari su mislili da imam problem sa želucem i da sam anksiozna, OBRATITE PAŽNJU NA TAJ SIMPTOM! 15:01
Roditeljstvo ŠOK I NEVERICA: "Progovorila" beba stara samo 10 nedelja, a reakcija roditelja je urnebesna! (VIDEO) 07:15
Ispovesti "MAJKE KOJE KORISTE PORODILJSKO SU LENJE": Atraktivna plavuša izazvala buru na internetu tvrdeći da se vratila na posao 5 dana posle porođaja, a o njenom radnom mestu svi bruje! (FOTO) 16:01
Roditeljstvo RODILA JE TROJKE U 23. NEDELJI A PORAĐALA SE VIŠE OD 5 DANA: Uprkos lošim prognozama, mali heroji su pobedili (FOTO/VIDEO) 10:00