Roditeljstvo SVEKRVA ME JE UBEĐIVALA DA NJEN SIN NIJE OTAC MOG DETETA: Kada smo uradili DNK test otkrili smo jezivu tajnu upravo o njoj! 18:01
Roditeljstvo OSTAVILA IH JE NEKO VREME SAME A KADA SE VRATILA ZATEKLA JE ZABRINJAVAJUĆU SCENU: U šoku je gledala svoje mališane, svi pričaju o opasnosti u kojoj su se našli (VIDEO) 12:00
Roditeljstvo USVOJILA JE TROJICU SINOVA U JUŽNOJ AFRICI, SADA MOLI ZA POMOĆ: Amerikanka progovorila o iskustvu koje joj je promenilo život (VIDEO) 16:00
Ispovesti ZBOG PROBLEMA SA NARKOTICIMA ODUZELI SU MI STARATELJSTVO NAD DETETOM I ZATVORILI: Ispovest jedne majke nikoga nije ostavila ravnodušnim (FOTO) 15:01
Roditeljstvo NOVOROĐENČE ME JE SPASILO SIGURNE SMRTI: Uplašio sam se kada mi je ćerka prerano rođena, ali sada znam da je poslata da mi pomogne! (FOTO/VIDEO) 14:01
Roditeljstvo NADA JE PUNIH 15 GODINA TRAŽILA SINA KOJI JE NA SILU ODVEDEN OD NJE: A onda je jednog dana na Fejsbuku slučajno ugledala fotografiju i zanemela od šoka, SVE VREME JE BIO TAMO! (FOTO/VIDEO) 13:05
Roditeljstvo DETE JE PRAVILO NERED DOK JE JELO U HRANILICI, a o onome što je ova majka potom uradila bruji svet: "Sada više nema čišćenja kuće"! (FOTO/VIDEO) 15:01
Roditeljstvo POSLE 4 SINA JE ŽELELA JOŠ DECE, ALI JE USLEDIO NIZ POBAČAJA: Lekari su joj rekli da više ne pokušava jer ima 45 godina, ali onda su je pregledali na utrazvuku i PRENERAZILI SE! (FOTO/VIDEO) 11:01
Roditeljstvo MISLIO JE DA JE BEBA ZASPALA KADA JE POKUŠAO DA IZAĐE: Vladala je apsolutna tišina, ali onda je usledio vrisak, pa udarac vratima! (FOTO/VIDEO) 08:01
Roditeljstvo DA LI SE SEĆATE DEČAKA VEŠCA KOG JE HUMANITARKA ZATEKLA NA ULICI JEDVA ŽIVOG? Čitav svet brujao je o malenom Houpu, a evo kako on danas izgleda! (FOTO) 09:30
Kuce UNELI SU BEBU U KUĆU I BOJAŽLJIVO JE PRINELI PSU, A ONDA ZANEMELI ZBOG NJEGOVE REAKCIJE: Usledio je vrisak, strahovali su, ali ovo nisu mogli ni da sanjaju (FOTO/VIDEO) 15:01
Roditeljstvo PRONAŠLI SU BEBU U KARTONSKOJ KUTIJI NA ŽELEZNIČKOJ STANICI: Posle 13 godina otkrivena je neverovatna istina o tom detetu! (FOTO/VIDEO) 09:19