Strast ĆERKA (22) MOJE DEVOJKE JE POČELA DA SE SKIDA I TRAŽILA JE DA VODIM LJUBAV S NJOM: Umalo se nisam onesvestio, a ujutru sam dobio JEZIVU poruku! 10:20
Zanimljivosti EMOTIVNA PORUKA ANE IVANOVIĆ KIDA DUŠU: Objavila je fotografiju na koju niko ne može da ostane imun, a tek na reči... kome su upućene? 09:42
Zanimljivosti ŠTA SE DESILO KOLINDI? LJUDI NE MOGU DA SE NAČUDE OVOM PRIZORU! Obukla providnu majicu, istakla adute, svi primećuju da nije ni blizu one žene od pre nekoliko godina! (FOTO) 20:15
Citat dana Veliko pitanje na koje nikada nije odgovoreno i na koje ni ja nisam bio kadar odgovoriti, usprkos tridesetogodišnjem istraživanju ženske psihe, glasi: "Šta žena hoće?!" 15:03
SADA BLIZANCI VLADAJU - 2 ZNAKA DOŽIVEĆE SLOM, DOK NJIH ČEKA NEOPISIVA SREĆA I VELIKE NAGRADE! Najdetaljniji horoskop za narednih 7 dana, otkrivamo šta čeka baš vas! 15:01
Zanimljivosti OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD BRIŽIT - KAD JE IZAŠLA IZ KOLA MEĐU MASU LJUDI, NASTAO JE MUK! Pogledajte kako se pojavila kod Spomenika neznanom junaku! (FOTO) 09:42
Zanimljivosti ŠOKANTNO: ANA JE ZNALA DA JE BASTIJAN OTIŠAO NA VIKEND S DRUGOM ŽENOM? Ono što je usledilo posle tog događaja mnoge je zaprepastilo - detalji kraha braka o kom bruji svet! 09:41
Brak i veze VLADA JE RADIO KAO KUVAR U CRNOJ GORI I JEDNOG DANA MU JE U RESTORAN DOŠLA PRELEPA INDIJKA: Nisu ni sanjali šta će im se dogoditi nekoliko godina kasnije u Srbiji! (VIDEO) 08:12
Foto dana Žene poslale snažnu poruku - U srcu Berlina je u organizaciji pokreta Femen održan protest s nazivom "Prolećno čišćenje za demokratiju". 15:16
Citat dana Kada si zreo od najranijih godina, ljudi će se ponašati kao da je s tobom teško izaći na kraj jer te u stvari nije lako napraviti budalom. 14:57
Zanimljivosti JEDINA ISTINA O BRAKU ANE IVANOVIĆ I BASTIJANA: Ovo su godinama krili od svih, ali jedno nisu mogli da sakriju! 11:21
Foto dana Holivudski lepotan od danas je još privlačniji - Mnoge dame smatraju da je Kjanu Rivs, otkrivajući svetu svoju strast prema motorima, postao poželjniji - kako se vama čini? 17:13