Vesti IMAO JE 3 GODINE KAD JE NESTAO NA ŽELEZNIČKOJ STANIICI: Skoro 3 decenije kasnije saznao je BOLNU ISTINU koja ga je potpuno slomila! (FOTO) 17:45
VIP saveti OVO JE RECEPT ZA SARMU NEDE UKRADEN: Pevačica zasukala rukave, ali je imala i veliku pomoć! (FOTO) 15:40
Zanimljivosti "PUSTIO ME JE DA SPAVAM S DRUGIM MUŠKARCIMA": Šokantna ispovest čuvene pevačice o torturi koju je trpela u braku: Jednog dana sam stala na ivicu terase... (FOTO) 13:58
Odrasli JEDAN SIMPTOM SRČANOG UDARA JAVLJA SE USRED NOĆI: Najpre kreće mučnina, a zatim kratak i oštar bol u neočekivanom delu tela, OVO MORATE ZNATI! 11:45
Vesti ONI MOGU DA KUPE POLA PLANETE: Svi misle da su Mask i Gejts najbogatiji na svetu, ali oni imaju 4 PUTA VIŠE PARA od obojice zajedno! 17:40
Roditeljstvo SVET U NEVERICI: OVAKO SU VASPITAVANA TRAMPOVA DECA: Bivša supruga prvog čoveka Amerike uvek se držala 2 pravila, ljudi u čudu: "Pa to je Sparta!" (VIDEO) 09:40
Moda ANA KOKIĆ OČI U OČI SA BIVŠIM: Svima popadale vilice od toga kako izgleda atraktivna pevačica, a evo u čemu se pojavio Rađen! (FOTO) 21:10
Zanimljivosti SVI PRIČAJU O MIRI ŠKORIĆ I U ČEMU SE POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU: Jedan detalj na njenom ramenu nikome nije promakao (FOTO) 20:32
Vesti DOVEZAO JU JE ISPRED BOLNICE ZA ABORTUS I OTIŠAO, a ona se skamenila na ulazu: "Neko mi je na uvo prošaputao 4 reči, zbog kojih sam pretrnula", a onda je briznula u plač! (VIDEO) 19:45
Vesti KOLA U KOJIMA JE BILA TRUDNICA SLETELA SU S PUTA I ONA JE PALA U KOMU: Bila je na aparatima kao biljka, a onda su joj bebu spustili na grudi, pogledajte ČUDO! (FOTO) 17:40
Vesti MALIŠAN OD PET GODINA NIJE SE VRATIO IZ VRTIĆA: Od njega je ostala samo igračka, baka ga je u panici tražila, a kada su pogledali u školski autobus - NEVERICA! 16:20
Zanimljivosti ANĐELINA POKAZALA NAJMLAĐEG SINA POSLE TRI GODINE, SVI U ŠOKU: On je Bredova kopija i jedino je dete koje se NIJE ODREKLO OVOGA 10:15