Citat dana Ako prihvatiš izgladnelog psa i nahraniš ga, on te neće ujesti. To je razlika između psa i čoveka. 21:03
Foto dana Kejt Midlton blistala u crvenom kaputu pored supruga princa Vilijama na tradicionalnoj proslavi Komonvelta. 20:50
Vesti DANIMA JE ČULA NEOBIČNE JEZIVE ZVUKOVE IZ GEPEKA: Otvorila ga je i VRISNULA od šoka kad je ugledala šta se krije unutra! (VIDEO) 20:45
Lice ČUVENI PLASTIČNI HIRURG UPOZORIO ŽENE - ocenio je 9 trenutno najpopularnijih trendova za ulepšavanje i podmlađivanje! 3 su potpuno beskorisna, a jedan je da se smrzneš! (VIDEO) 20:10
Vesti NEZADOVOLJNA MUŠTERIJA JOJ JE VRATILA KOLAČE - TVRDILA JE DA SU POKVARENI! Zbunjena poslastičarka je otvorila kutiju i VRISNULA od šoka! (VIDEO) 17:40
Vesti DRAMA U AVIONU! PUTNICI NISU IMALI POJMA O JEZIVOJ DRAMI U KOKPITU: Krenula je borba s vremenom! 16:25
Odrasli ZAŠTO JE SAŠA POPOVIĆ BIO NEPREPOZNATLJIV PRED SMRT? Ovo mu je uradilo opako oboljenje, a dobijao je lek koji se prepisuje samo u posebnim slučajevima - njegovi efekti su snažni! 13:34
Horoskop VAVILONSKI HOROSKOP NAJAVLJUJE BURNE PROMENE OVOG PROLEĆA: Ovnovi da poslušaju iskusnije, maj je prekretnica za Rakove - a ovo su PREDVIĐANJA i za ostale znakove! 09:02
Jela sa mesom RECEPT ZA NAJSOČNIJE FAŠIRANE ŠNICLE: Uz ove trikove biće ukusnije nego u kafani! 08:01
Strast MLADIĆ JE GODINAMA IZBEGAVAO INTIMNE ODNOSE, KRIO JE VELIKU TAJNU: Nakon vrhunca usledilo bi nešto nečuveno! 22:30
Vesti VRATIO JE IZGUBLJENI NOVČANIK, DOČEKALE GA TEŠKE OPTUŽBE: Bio sam šokiran - osećao sam se kao da mi je udario šamar! 17:13
Astrologija NEKO BLIZAK VAM RADI O GLAVI I GURA SE GDE MU NIJE MESTO: Veliki nedeljni horoskop otkriva kome je BRAK NA UDARU - a ko drži sve konce 15:01