Horoskop EVO ZAŠTO SE RAZVEO MILAN KALINIĆ! Astrolog otkriva da li poznati glumac ima novu ljubav i kada će je pokazati javnosti! (VIDEO) 21:07
Zanimljivosti ZBOG VILIJAMA PLAČE CELA BRITANIJA: Potez princa dira direktno u srce, spomenuo je i pokojnu majku! (FOTO) 19:30
Horoskop DOLAZI NAM NEDELJA EMOTIVNOG CUNAMIJA I VELIKIH PREOKRETA: Ovnovi da se spreme za 16. oktobar, Lavove čeka poslovni obrt, a Škorpijama stiže iznenađenje koje MENJA ŽIVOT! 18:03
Vesti PREŽIVEO SAM SUDAR AVIONA I DANAS NE ZNAM KAKO! Potresna ispovest, stradalo je 154 osobe: "To mi je promenilo život"! 17:01
Zanimljivosti PEVAČ ORGIJAO SA 12 ŽENA, A ONDA SE POJAVILA I ČASNA SESTRA! Isplivale tajne koju porodica po svaku cenu pokušava da zataška! 14:10
Odrasli POPILA JE TABLETE ZA MRŠAVLJENJE SA JAJIMA PANTLJIČARE! Lekari se skamenili, pogledajte šta joj se dogodilo! 12:55
Ispovesti POGLEDALA JE FOTOGRAFIJE SA ODMORA I ZANEMELA: Iza mene i dece je bio moj muž s dadiljom, a onda sam ugledala gde je ONA ZAVUKLA RUKU! (FOTO) 12:18
Foto dana Svetski dan nenošenja grudnjaka obeležava se 13. oktobra s ciljem podizanja svesti o raku dojke, od kog godišnje oboli više od milion žena. 11:59
Zanimljivosti PROGOVORILA BIVŠA DEVOJKA TRAMPOVOG NAJMLAĐEG SINA: Ništa nije prećutala, a šta je tek rekla za njegovog oca i Melaniju... (FOTO) 10:58
Roditeljstvo BRAT I SNAJA SU OSTAVILI SVOJE BLIZANCE KOD MENE i onda se dogodio šok! Nisam mogla da verujem na šta su spremni, a najgore je tek usledilo! 22:50
Odrasli KAKO OTKLONITI BOL BEZ KORIŠĆENJA TABLETA? U Srbiju stigli lekari koji otkrivaju nove metode lečenja uz primenu tradicionalne kineske medicine! 18:06