Odrasli MNOGE ŽENE NE ZNAJU DA IH IMAJU: Ne pokazuju znakove, ali kad se ovo desi – odmah kod ginekologa! 18:30
Odrasli ANANAS DINJA - slasno voće koje nije za svakoga: Za jednu grupu ljudi je rizična, a zbog broja kalorija je svi OBOŽAVAJU 17:10
Brak i veze PROGOVORILA SUPRUGA DŽEJMIJA OLIVERA: Meni je 10 puta gore nego njemu - u tri rečenice žena sve objasnila! (FOTO) 16:01
Foto dana Rijana u izdanju kao iz bajke: Trudnički stomak istakla u stajlingu nalik šećernoj vuni 11:04
Slatkiši NAJBOLJI RECEPT ZA DOMAĆE KROFNE: Pravo iz bakine tajne sveske, vazdušaste i meke kao duša! 08:01
Zanimljivosti BIO JE LEPOTAN ZA KOJIM SU LUDELE ŽENE: Zbog nje je pogazio sopstvenu reč, sreli su se na plaži na koju je došla zbog drugog! (FOTO) 15:40
Roditeljstvo VRATILA SE KUĆI IZ PORODILIŠTA I UGLEDALA NJU: Svekrva joj zagorčala život, a ovo je bila kap koja je prelila čašu! 14:20
Odrasli KAKO PLIVANJE UTIČE NA ZDRAVLJE: Ovo su najbolji stilovi za bolna leđa bukvalno ćete se preporoditi! 13:02
Tetka Saveta OVO SVI RADIMO, A NE ZNAMO KOLIKO GREŠIMO: Evo kad se soli meso, a kad testenina i pirinač! 11:40
Ispovesti MEDICINSKA SESTRA JE BILA UVERENA DA JE DEČKO VARA: Rešila je da ga raskrinka, a onda je usledilo nešto mnogo gore! 11:01
Citat dana Moja supruga je jedna u milion, toliko sam srećan što sam je pronašao. Ne treba mi Barbika već dobra osoba 10:12
Odrasli DVA JEDNOSTAVNA TESTA DA PROVERITE STANJE SVOG SRCA: Preporučuje se svima posle 40 godine - nije zamena za odlazak kod lekara! 09:41