Odrasli OLIZAO JU JE PAS i sledeće čega se seća je da je bila prikovana za krevet! Probudila se iz anestezije, više nije osećala ni noge ni ruke, a onda je pokušala da ustane... (FOTO) 16:15
Ostali ljubimci OSTAVILA SAM MUŽA ZBOG KONJA! Tražio mi je nešto na šta nisam htela da pristanem! (FOTO) 14:20
Strast SPAVAO SAM SA MAJKOM SVOJE DEVOJKE, pa sa sestrom najboljeg druga! Nisam mogao da se zaustavim, a onda je došla ONA na red! 13:59
Zanimljivosti ŽENA SERGEJA TRIFUNOVIĆA BILA U LJUBAVI S POZNATIM KOŠARKAŠEM! Taj dasa je ostavio jednu od naših najatraktivnijih pevačica i uplovio u vezu s Isidorom! 12:50
Zanimljivosti MEGAN MARKL SPREMA NOVU BOMBU ZA KRALJA ČARLSA: "Progovoriće o mentalnim bolestima, od ovoga se neće oporaviti!" 11:30
Horoskop MAGIČAN ROMSKI HOROSKOP ZA 2025! Za samo 3 znaka će sve ići kao podmazano, ali pod ovim uslovom! 09:02
Ispovesti "JA SAM GEJ, ALI JEDVA ČEKAM DA SE OŽENIM DEVOJKOM": Na ovaj korak se odlučio iz ovog razloga, niko to ne razume! 21:30
Citat dana Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. 20:17
Odrasli PODMLAĐUJE JETRU, OČI, MIŠIĆE I KOSTI, koži vraća sjaj, a organizmu energiju! To je NMN suplement, i čuveni lekari potvrdili neverovatne rezultate! 20:02
Zanimljivosti MONSTRUM PAF DEDI BIO JE OPSEDNUT HARIJEM I VILIJAMOM: Kada je policija ušla u njegovu kuću zanemeli su šta su tamo pronašli, na slikama su bili ONI! 19:01
Odrasli 10 SIMPTOMA RAKA OD KOG JE OBOLEO ČUVENI SPORTISTA, osvajač 11 medalja na Olimpijskim igrama! Jasne znake je ignorisao, a sada mu je ostalo najviše 4 godine života! 18:15
Horoskop NASTUPA BURA: SMENJIVAĆE SE POSLOVNI USPONI I LJUBAVNI PADOVI! Jarčevima se smeši tajna veza, Vagama se vraća prošlost, a Ovnove čekaju porodične trzavice! 18:01