Vesti MISTERIJA! DEČAK JE PRONAŠAO STARI MOBILNI TELEFON ISPOD STEPENICA: Kada je upaljen svi su zanemeli, otkud te fotografije unutra?! (VIDEO) 06:45
Brak i veze 6 RAZLOGA ZAŠTO ŽENE VARAJU! Psihoterapeutkinja otkriva: Muškarci ovo sigurno ne očekuju! 06:05
Strast ODUVEK ME JE PRIVLAČILA SVASTIKA: Jednog dana joj je muž bio na poslu, moja žena kod frizera, a deca su se igrala u dvorištu - Znojim se od pomisli na taj dan! 22:01
Vesti PROSIPALA JE PEPEO SVOG POKOJNOG DEDE U MORE, ali nije bila spremna za ono što se dogodilo posle! Ugledala je ZNAK! 20:15
Citat dana Zapamtite dobro, to što ponekad ne dobijate ono što želite, u stvari je prava sreća za vas. 17:43
Dete TINEJDŽERI POVRAĆAJU ZELENU TEČNOST I IMAJU RUPE U PLUĆIMA: Zlokobne posledice sve učestalije navike mladih, i dete od 4 godine u bolnici! 16:55
Vesti OTIŠLA JE KOD PLASTIČNOG HIRURGA, a kada se probudila, glava joj je bila deformisana, a telo i lice prekriveno krvlju i modricama! Preživela pakao zbog čuvenog lekara! (FOTO) 16:00
Vesti PLIVAO SAM S PRIJATELJEM, A ONDA SAM OSETIO NEŠTO POD VODOM! Čuo sam jauk, pa i sam osetio udarac, trljao je genitalije o mene, nikada više neću ući u more! (VIDEO) 14:32
Odrasli 4 ZNAKA DA VAM JE STRADALA JETRA, nikada ne biste rekli da to može imati veze s ovim organom! Odmah pogledajte u svoje noge! 14:15
Roditeljstvo OVAJ VIDEO JE POGLEDAN 1,6 MILIONA PUTA: Majka je došla kod ćerke, ne sluteći šta je čeka, videla je šta ona drži u ruci i skamenila se, a onda zavrištala! (VIDEO) 13:35
Zanimljivosti ZA NJIMA UZDIŠU ŽENE IZ BUKVALNO CELOG SVETA! Ovo je lista najprivlačnijih dasa na svetu, da li se slažete sa izborom? (FOTO, VIDEO) 12:55