Brak i veze MOLIM VAS, NEMOJTE ZVATI POLICIJU! Mlada žena šokirala svoje pratioce razlikom u godinama koju deli s verenikom! 13:50
Zanimljivosti NISAM JE POSMATRAO KAO DA JE LEPA: Vojin Ćetković otkrio kako se osećao kada je upoznao Slobodu Mićalović, ove reči odzvanjaju! 12:01
Brak i veze UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOGA SAM VOLELA, ALI ONDA SAM UGLEDALA NJEGOVOG SINA! Marinina priča izaziva jezu, a evo šta sada radi zbog mlađanog izabranika! (FOTO) 14:01
Zanimljivosti OTKRIVENA VEZA KRALJA ČARLSA I KAMILINOG SINA: Ove informacije bi mogle napraviti pometnju na dvoru nakon krunisanja novog britanskog vladara! 12:05
Brak i veze MOJ DEČKO IMA 71 GODINU! Mlada žena od samo 23 otkrila šokantne detalje o svojoj vezi 11:01
Brak i veze NAJKRAĆI BRAK NA SVETU TRAJAO JE SAMO TRI MINUTA, a evo šta se dogodilo! A tu je i top 5 holivudskih veza koje su pukle nedugo po zavetovanju na večnu ljubav 09:01
Zanimljivosti ČUVENI GLUMAC SE SA ISTOM ŽENOM VENČAO TRI PUTA: Ova glumica bila je velika ljubav Gidre Bojanića! (FOTO) 15:02
Zanimljivosti OVA LEPOTICA OSVOJILA JE DUŠANA TADIĆA: Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Draganu skriva od očiju javnosti! (FOTO) 11:30
Zanimljivosti NAKON ŠTO JE PRIZNALA DA JOJ JE LJUBAVNIK, MISTERIOZNO JE POGINUO: Ovo je najšokantnija tajna princeze Dajane! 10:01
Ispovesti BRAZILKA SE UDALA ZA KRPENU LUTKU, A SAD "PARTNERA" OPTUŽUJE ZA NEVERSTVO: Marčelo me je varao s drugim ženama dok sam ja bila sa našim bolesnim sinom! (VIDEO) 20:01
Horoskop OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU NEOSVOJIVE TVRĐAVE! Nema te sile koja će ih naterati na kompromis kad su u pitanju ljubav i brak 08:01
Zanimljivosti ZDRAVKO ČOLIĆ OŠIŠAN DO GLAVE! Legendarni pevač ostao bez svoje čuvene frizure, fanovi ga nikad nisu videli takvog! (FOTO) 08:05