Zanimljivosti ZAPLAKAĆETE KADA OVO ČUJETE: Čitav svet priča o gestu Novaka prema njegovoj voljenoj Jeleni, ljubav je pobedila! (FOTO) 12:58
Ispovesti MOJA PRVA BRAČNA NOĆ JE BILA KATASTROFA, URLALA SAM OD BOLOVA: Ispovest devojke koja je čuvala nevinost do braka izazvala je veliku buru! 21:01
Brak i veze STALI SU PRED OLTAR DA IZGOVORE SUDBONOSNO DA, a onda je mladoženja izvadio telefon s misterioznom porukom! Umesto da im to bude najlepši dan, pretvorio se u noćnu moru? (VIDEO) 10:01
Ispovesti NA MOJE OČI SE PIPKALA S KONOBARIMA DOK SMO BILI NA MORU, a onda sam je u krevetu zatekao sa njim! Radili su nešto što nikako ne mogu da joj oprostim, gledao sam u neverici! 07:05
Brak i veze GLEDALA JE SNIMKE SA SVOG VENČANJA I VIDELA MUŽA INTIMNOG SA DRUGOM: Mlada ništa nije ni naslutila tokom ceremonije (VIDEO) 16:00
Zanimljivosti SREĆAN TI ROĐENDAN LJUBAVI, DA OSTARIMO ZAJEDNO: Nina Badrić napokon pokazala kojeg muškarca voli!(FOTO) 09:08
Zanimljivosti ONA JE SINIŠI MIHAJLOVIĆU NAJVEĆA PODRŠKA SKORO 30 GODINA: Lepa Ariana se ne odvaja od Mihe u najtežim trenucima ( FOTO) 10:20
Zanimljivosti KO JE FATALNA HELENA SEGER KOJA JE UKROTILA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA? Otkrivamo detalje života moćne plavuše (FOTO) 14:01
Strast IMA 68 GODINA I DEVOJKU MLAĐU TRI DECENIJE: Ona je moja čarobnica u krevetu, ali ne znam da li ću moći da izdržim... (FOTO) 07:05
Zanimljivosti KO JE ŽENA NAJBOGATIJEG ČOVEKA SVETA? Ne biste verovali čime se Helen bavila pre braka sa poznatim milijarderom! (VIDEO) 21:08
Zanimljivosti OVAKO JE IZGLEDALO VENČANJE JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Jedan detalj izazvao je opštu reakciju svatova, niko se tome nije nadao! 20:01