Zanimljivosti DRASTIČNA PROMENA SEKE ALEKSIĆ, fanovi u šoku: To može da znači samo jedno, spominje se i razvod! (FOTO) 12:13
Ispovesti MUŽ NE ŽELI DA IMA ODNOSE SA NJOM DOK NE ISPUNI OVE USLOVE: Žena zgrožena što joj traži da se kupa, pa se požalila na društvenim mrežama! Jedan zahtev je posebno bizaran! 20:58
Brak i veze PRAVILA NAŠEG BRAKA ZA KOJA NISMO ZNALI DA SU TOKSIČNA: Supružnici dele sve jedno sa drugim, čak i lokaciju kretanja, jedna stvar je posebno razbesnela javnost! Da li je ovo normalno? 18:01
Ispovesti DRASTIČNO SMANJILA KILAŽU, PA OSTALA BEZ MUŽA! Svi su oduševljeni izgledom ove žene, njen suprug je izgubio interesovanje (FOTO) 15:00
Horoskop ONI SU DEFINITIVNO NAJBOLJI I NAJODANIJI MUŽEVI! Pripadnici ova četiri horoskopska znaka su pouzdani i puni ljubavi 08:01
Brak i veze BIO SAM SREĆAN U BRAKU DOK NA ULICI NISAM SREO ŽENU NAJBOLJEG PRIJATELJA: U suzama mi je ispričala šta je saznala, život mi se pretvorio u pakao! 21:01
Zanimljivosti DŽOAN KOLINS PROMENILA FRIZURU POSLE VIŠE OD POLA VEKA! Glumičina transformacija je neverovatna! (FOTO) 17:01
Ispovesti KORISTI OČAJ MUŠKARACA KAKO BI ZARADILA NOVAC: Lana naplaćuje 15 dolara po minutu, a evo šta za taj novac nudi! Među klijentima ima i sinove prijatelja! 21:00
Brak i veze PREKO POLA LICA ISTETOVIRALA LIK DEČKA IZ KRAJNJE BIZARNOG RAZLOGA! Ljudi u šoku, poručili su joj samo jedno! (VIDEO) 11:01
Brak i veze KUSTURICA OSTAVIO MAJU U SUZAMA I REKAO JOJ DA IMA DRUGU! Šok ispovest čuvenog reditelja: Želeo je da joj se vrati, ali ona ga više nije čekala u Sarajevu (FOTO) 21:15
Brak i veze ONI SU NAJNIŽI PAR NA SVETU, zajedno su visoki svega 1,81 metar! Vole život i šire ljubav, a ovo im je najveći izazov (FOTO) 17:02
Strast SUPRUG I JA SMO REŠILI DA IMAMO I DRUGE PARTNERE, ali onda je usledio pakao! Nisam mogla ni da sanjam da će mi to uraditi 21:01