Kombank dvorana

VAŠE VREME KAO NAJBOLJI POLON: Danas delimo karte za bioskop

Originalnost poklona koji darujete je važniji od njegove materijalne vrednosti!

27.12.2021 07:30

VAŠE VREME KAO NAJBOLJI POLON: Danas delimo karte za bioskop
Srećna republika

Novogodišnji praznici su idealno vreme da voljene i drage osobe obradujemo poklonom. Suština darivanja svakako nije u materijalnoj vrednosti nekog poklona, odnosno da li ćete za njega odvojiti par stotina dinara, čitavo bogatstvo ili ćete ga napraviti sami, već u znaku pažnje.

Drugim rečima, cilj je da osobi koju darujete stavite do znanja da mislite na nju i stalo vam je do nje dovoljno da bi pripremili novogodišnji dar.

Naravno, najbolji način da nekome pokažete da vam je stalo je da mu poklonite svoje vreme, a zna se da je izlazak u bioskop jedan od najboljih načina da provedete kvalitetno vreme sa dragom osobom. Zato je Srećna Republika u saradnji sa Kombank dvoranom rešila da vas nagradi sa 3 puta 2 karte za projekciju filma "Nije teško biti čovek".

Sve što je potrebno da biste dobili jedan od vrednih poklona je da:

1. podelite javno (public) ovu vest na svom Instagram profilu ili na Fajsbuku i

2. Savite haštag #SrecnaRepublika i #kombankdvorana

3. obeležite osobu kojoj biste poklonili ovaj dar (neograničen broj osoba) uz komentar u kome ćete da napišete najlepšu želju za Novu godinu. 

NAPOMENA: Vaš post stavite da bude javan (public).

 

Dobitnici karata za projekcije u Kombank dvorani su Lana Denić, Rada Grujić i Milica Đorelijevski.

 

Zabava za svaki uzrast

Osim što u Kombank dvorani možete da obradujete sebe i voljene osobe gledanjem nekog od ostvarenja kinematografije, na ovom mestu možete da pronađete zabavu za svaki uzrast jer su vam na raspolaganju kafetrija, bar, zona za decu i prodavnice u kojoj će posebno uživati ljubitelji šopinga.

 

 

Komentari (0)